Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Hogy reagáltak a körülötted...

Sophie-chan kérdése:

Hogy reagáltak a körülötted lévők arra hogy animét nézel?

Figyelt kérdés
Imádom az animéket, de nem merem elmondani senkinek.Még aszüleim sem tudják h szoktam nézni, pedíg most h nyár van éjjel-nappal csak azt nézek.

2013. júl. 3. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondhatnak amit akarnak , így is úgy is napi 4-6 órában fogom nézni .. ha meg valaki beszólna rá hát istenem , inkább leszek ez mint mondjuk drogos ..
2013. júl. 4. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem igazán foglalkoztak vele,de én sose voltam bele ájulva.Ha épp találok valamit ami tetszik akkor napi 1-1 részt megnézek vagy kettőt.Sokszor hetek-hónapok telnek el két anime között.
2013. júl. 4. 14:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi h írtatok :D
2013. júl. 4. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én még anyukámmal néztem meg életem első animéjét, kb 9 évesen, szóval mivel anyum is animerajongó így egyértelmű, hogy ő nem lepődött meg azon, hogy imádom az animéket. Apum meg szintén kicsi korom óta tudja, hogy anime rajongó vagyok, soha nem is titkoltam. Őket sem zavarta a dolog, meg mindig mondták, hogy inkább ilyeneket nézzek, mert ebből még okul is az ember, nem úgy mint mondjuk a Mónika Show-ból és társaiból.

A jelenlegi osztályomban (most leszek 11. osztályos) már kb 9. második félév óta tudják, hogy anime rajongó vagyok, nem zavarja őket a dolog, bár igazság szerint nem nagyon szoktam beszélgetni animékről, max amikor kérdezik tőlem, hogy miért szeretem őket, na akkor kb fél órát is képes lennék róla beszélni, de le kell szűkítenem, mert vannak olyanok is akiket annyira nem nyűgöz le a dolog. Tehát olyan különösebben nagy megdöbbenést, vagy egyéb más reakciót nem váltottam ki belőlük.

2013. júl. 4. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
kérdező, kb úgy teszed fel a kérdést mintha azt mondanád hogy meleg vagy...ki nem szarja le hogy mit nézel, nem ez alapján fognak megítélni, HA nem csak ezek körül forog az eszed...ha ezek alapján ítélkeznének rólad, azok meg csak magukat minősítik.
2013. júl. 5. 02:36
 6/7 HaruKyra ***** válasza:
Én is szinte egész nap animéket nézek és a szüleim nem nagyon szeretik... mindig mondogatják, hogy ez már függőség és, hogy fejezem már be! Az elején így volt aztán már megszokták és nem szóltak érte....csak akkor ha tényleg egész nap a gép előtt ülök. Általánosban az osztálytársaimnak én sem mertem elmondani, mert ők tényleg kicikiztek volna....de gimibe már nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam... felvállaltam, hogy igenis szeretem az animéket és mai napig nem szólnak le érte, sőt egy csomóan szeretik az animéket a sulimban....
2013. júl. 5. 08:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem érdekel ha másoknak nem tetszik h animézek, megváltoztatni úgyse fog tudni.tettem fel ezt a kérdést mert kiváncsi vagyok h veletek h volt.:D

A barátokról pedíg csak annyit h én nem kérek többet ilyen "odaadó" és "megértő" barátokat, mert mióta az eszemet tudom minden barátom kihasznált...szóval erről ennyit.

2013. júl. 5. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!