Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti már voltatok depisek azért...

Ti már voltatok depisek azért mert körülötted lusták?

Figyelt kérdés
én egy fiatal anyuka vagyok,1éve velünk él anyós és eszméletlen lusta,trehány nő.komolyan mondom depressziós vagyok már attól,h.folyton rendet kell tennem utána,mosogatni....én egy rendszerető,tisztaság szerető nő vagyok.
2013. jún. 12. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen ez rám is így hat,hisz te két ember helyett takarítasz.

Én megváltam a lusta élősködő rokonoktól és azóta is vigyázom kit engedek magamhoz közel.Persze nem egyszerűen csak lusták voltak,hiszen,ha jó fejek,értelmesek,vidámak lettek volna kompenzálták volna a lustaságukat,de még ennek az ellentétje is voltak.

2013. jún. 12. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos én is sokszor kiborulok...Nálunk is itt él az anyós és a 3 gyermekem mellett,utána is takarítanom,mosnom fôznöm kell!Egész nap fekszik,tévézik,kávézik,na meg cigizik!Semmit nem csinál,még havonta 1szer sem mosogatna el,csak eszik..Már mondtam a férjemnek,hogy nem vagyok a szolgája,vagy ô költözik,vagy mi!Valószínú nekünk kell,mert még erre sem hajlandó....persze!...A kényelem!!Úgyhogy maximálisan megértelek.
2013. jún. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!