Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki a kedvenc Fairy Tail...

Ki a kedvenc Fairy Tail karakteretek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 30. 17:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

haha, shounen figh-on veszekedtek, ez nevetséges, alátámasztom egy egyszerű metafórával: a krimikben is általában az a gyilkos akiről nem feltételeznéd

a shounen figh-ban is szintén vannak hasonlóságok, nem lop senki semmit, ez a műfaja akinek meg nemtetszik felőlem kötöszköd het akárkivel, és talán az életben egyszer rájön, hogy így van

2013. júl. 3. 12:31
 22/36 anonim ***** válasza:

"a shounen figh-ban is szintén vannak hasonlóságok, nem lop senki semmit, ez a műfaja akinek meg nemtetszik felőlem kötöszköd het akárkivel, és talán az életben egyszer rájön, hogy így van"

Nem lop senki semmit ? Összes arcot láttuk már vagy 25 shounen fightban , a vizsa arc , a paralell world arc , az ellenséges klán arc (amiből az ftben 3is volt..) , a Battle Aréna arc . Ezek után azt ne mond nekem hogy nem lop .. xd egy előtte már 100x feldolgozott dolgozza fel msá szereplőkkel kicsit más storyval és kb ennyi . Egy deka eredeti ötlet nincs benne . Még a mágikus ágyút is kopírozta .

2013. júl. 3. 13:26
 23/36 anonim ***** válasza:
93%
Jó,akkor ha neked ennyire nem tetszik, ha ennyire nem eredeti, s sz*r akkor ne nézzed b+ :D
2013. júl. 3. 14:25
 24/36 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam hogy szar , azt mondtam hogy sablonos és egy eredeti ötlet sincs benne .. eléggé nem ugyanaz .

Ennek ellenére én a 6ost megadtam neki , viszont az elején a One Piece szintet kihozhattak belőle (volna..) helyette egy sablonos anime lett , sajnos.

2013. júl. 3. 14:40
 25/36 anonim ***** válasza:

Ajjj mááár!! Mindenhol ez a vita megy, egyik fél szidja, a másik meg védi! Nem teljesen mindegy, hogy egy ismeretlen ember mit gondol róla? Van aki szereti, van aki nem! És aki szereti, azt rohadtul nem érdekli, hogy koppintás, meg nincs benne eredeti ötlet. Ha szeretem, akkor ezen ez nem változtat. Ha meg nem szereted, akkor ne nézd, de fogadd el, hogy rengeteg rajongója van!

Amúgy mindenkit bírok, Natsut, Happyt, Juviát. Egyik kedvenc animém :)

2013. júl. 6. 23:39
 26/36 anonim válasza:

fiu: laxus,makarov

lány: mavis,erza

2013. júl. 24. 18:45
 27/36 anonim ***** válasza:
Elfman, Happy, Virgo
2013. aug. 3. 11:47
 28/36 Sveacer ***** válasza:
Happy Charle Lilly
2013. aug. 14. 17:38
 29/36 anonim ***** válasza:

Juvia

Happy

Natsu

Laxus

Mystogan

Freed Justine

2013. aug. 19. 21:34
 30/36 Mrs.Fagyi válasza:
Mirajane (vagy ki )+ Erza
2013. aug. 26. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!