Csak én gondolom ezt a One Piece animéről?
SPOILER lehet benne
Most nem rizsázok sokat, de a lényeg, hogy ez a time-skip után lévő részek egyáltalán nem jönnek be. Nagyon nem tetszik, hogy ennyire megváltoztatták a karaktereket.
Most komolyan, valakinek tetszik is Franky új kinézete? vagy Nami hosszú hajjal, és részenként növekedő mellekkel? Chopper idióta külseje? Brook is igen bénán néz ki.. Nekem nem tetszik, szeretném ha újra a régi karakterek lennének :S értem én a változást meg minden, de azért szerintem nem sikerült túl jóra. Most szüneteltetem, és talán az arc végén megnézem, de az új részek egyáltalán nem tetszenek. Főleg, hogy kb Naminál az egész karaktert megváltoztatták, mert az arcformája is más lett. Nekem még maga a grafika is jobban tetszett, amikor régebbi volt
Nektek mi a véleményetek? Csak én érzem azt hogy Ace halála után már nem is annyira jó a sorozat mint előtte? (Mondjuk én nagyon megszerettem Ace-t és jó sokat sírtam a halála után) Meglepő fordulat volt, túltettem magam rajta, de nekem ez az egész time-skip nem jött be, se azt, hogy külön voltak:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!