Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti milyen Animéket szerettek?...

Ti milyen Animéket szerettek? Milyenek vannak?

Figyelt kérdés

Új vagyok a témában. Az ismerőseim szeretik nézni őket, de már megnéztem mindenféle sorozatot, ami érdekelt.

Sajnos nem tudom, hogy hol kezdjem el az egészet. Anno néztem Naruto-t(pár részt), meg a Bleach-ból 1-2 részt, de nem fogott meg, vagyis az az 1-2 rész jó volt, de utána nem érdekelt. Szerintetek mivel kezdjem az egészet? Megtennétek még azt, hogy leírjátok, hogy miket szerettek, és milyen stílusú? Amúgy 18 évesen nem gáz ilyet nézni? Persze, férfi vagyok.

2013. jún. 18. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

itt is vitatkoznak dejó xd

a kérdésre:)

megnézek bármilyen műfajút, az a lényeg tetszik-e vagy sem.

Attól függetlenül előnyben részesítem a vígjátékokat, és azokat amiknek tanító és bátorító hatásuk van.

Ami igaz erre az a Gintama. Szerintem a legjobb anime/manga amit eddig létrehoztak, minden van benne, és nem egy összekevert fos, hanem egy tényleg szórakoztató, megunhatatlan alkotás. Számomra nem nyomja le semmi se a trónról a Gintamát.

Szerintem bármilyen nemhez illik, és kifejezetten a kor se lényeg. Van benne harc, humor, dráma, minden. Bár kezdésnek egyáltalán nem jó, rengeteg utalás van benne korábbi művekre, de amúgy én se láttam túl sokat amiből utalgatnak, főleg a japán tv műsorok és hasonló. Ráadásul a fordításban azért leírják a szóvicceket és utalások nagyját is:)

Szeretem még a Needless-t, akciódús, szórakoztató, egyedi, bár azért a tipikus dologok is megjelennek benne. Amit tényleg szeretek az ecchi kategóriában az Ichiban Ushiro no Daimaou!, bár nem is tudom miért, nem vonzzanak az ecchik így lány létemre:D mégis nagyon bírtam, egy nagy baromság, ami tényleg jó :DD

Nyugisabb anime még a Natsume Yuujinchou, amit már ajánlanék kezdésnek, bár ez meg lehet, hogy untatna^^" lényegében szerintem egy nagyon jó alkotás ez is:)

A Slayers ha nem láttad volna még szerintem az ideális kezdés:) imádom azt a sorozatot:D az elsők között volt amit láttam, és rögtön a kedvencem lett:)

Ami még talán jó kezdés a Sengoku BASARA, egy történelmi hátterekre épült játékból adoptált anime:D nagyon izgalomdús, legalább is én nem tudtam leállni vele:D és néha hatalmasak rögöhtem rajta:) bár azért kicsit túloznak a harcoknál;) de kit érdekel, ettől jó:D

Amikkel próbálkozhatsz szerintem még az Ao no Exorcist, ha nem bánod a sportot Kuroko no Basuke, ha véresek nem riasztanak vissza a vámpírokkal együtt, akkor Shiki, és ha ennél durvább kell akkor Hellsing (inkább az OVA), és talán még a Bakuman. :)

2013. jún. 19. 18:45
 12/17 A kérdező kommentje:

Basszus, köszi mindenkinek.. :DD

Mire megnézem őket.. :D 1 darabig lehet, hogy leállok a filmekkel. :)

Azt hittem, hogy nem lesz ilyen sok, habár nem is néztem utána. :)

2013. jún. 19. 19:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kezdte el jónéhány ember szidni mostanában a Shingeki no Kyojin-t (Attack on Titan) mikor azelőtt még mindenki istenítette :) Oké, az anime kicsit ellaposodott, ez tény, de a manga attól függetlenül még ezerszer jobb ,és ez így van kb minden animével és mangával. De mindegy, ebbe most nem folyok bele, a Shingeki no Kyojin szerintem jó. Persze a vélemények azért megoszlanak, de ez az én véleményem én ezt ajánlom. Na mind1. A Sword Art Online.ról csak annyit, hogy annak a végénél amit csak el lehetett rontani, azt el is rontották. Az alapsztori jó, a kivitelezés is jó volt még az elején, és ötletesnek tűnt, csak éppen el lett rontva. Kár érte pedig.

Na, de hagyjuk, amiket én ajánlok(és szeretek):

Suisei no Gargantia

Shingeki no Kyojin (már csak azért is)

Devil Survivor 2 The Animation

D. Gray-man

07-Ghost

2013. jún. 20. 22:44
 14/17 A kérdező kommentje:

A Mirai Nikki-vel kezdtem, hát.. érdekes volt, az első pár rész fura volt, mert idáig nem nagyon néztem anime-t, és ez tetszett. Sok csavar volt benne, és volt, mikor pár részt nem értettem, most a vége is érdekes, utánaolvastam, és azt írták, hogy lesz 2. évad, bár elképzelni nem nagyon tudom. :D Amúgy azért kezdtem ezzel, mert Fb-n megláttam 1 képet 1 Yuno Cosplay-ról, és gondolkoztam, hogy basszus, ez lehet az..? :D aztán a 20. rész felé ugyanabban a fekete ruhában volt.

Amúgy mivel folytassam? :D Maga Yuno karaktere is érdekes, mert csak úgy megbolondul az egyik pillanatról a másikra.

2013. jún. 22. 14:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha Yuno karakterét szeretted , ott a Kara No Kyoukai filmsorozat , kb hasonló kategória az ottani shiki és SHIKI mint itt Yuno .

Ha nézed vigyázz mert a filmek nem időrendi sorrendben vannak , figyelj oda az évszámra az elején .

2013. jún. 22. 14:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Amúgy 13as , én meg azt nem értem miért isteníttik ? Alap itt is jó volt , de kezd belőle egy lassú vontatott , shounen fight lenni , kevesebb sablonnal . Sao-hoz azért nem kéne tényleg hasonlíttani xd , sao amit el lehetett azt el rontott , shingeki egyszerűen csak lassú és kezd át menni az eleji epikusságból másba .

A világa egyébként (az emberi hülyeségen kívül) elég jó.

2013. jún. 22. 14:30
 17/17 anonim válasza:
Engem sem igazán fogott meg a Naruto, viszont az Inuyashat nagyon szerettem. Nekem sincs még sok tapasztalatom, de ami nagy kedvenc az a Kamisama Hajimemashita és a Nana, bár mind a kettő elég lányos. Viszont ha komolyabbat keresel akkor szerintem nézz bele a Nanába.
2016. nov. 12. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!