Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kiégtem animék terén, akármibe...

Kiégtem animék terén, akármibe kezdek bele, mindent kegyetlenül unok. Fogalmam sincs milyen témához lenne hangulatom, lent leírom a kedvenceimet, pár ajánlást örömmel vennék. Ja, és egy kérdőjel mert az is kell?

Figyelt kérdés
Clannad, Clannad after story, Hajime no Ippo, Code Geass, Kaiji, Phantom: Requiem for a phantom, Berserk, Hunter, Steins;Gate, Darker than Black, Angel Beats, ef-tale of memories/melodies, Elfen Lied, GTO, Gantz

2013. jún. 3. 19:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Clannad part 1-et én nem is tekintem nagyon drámának, bár megjegyzem az elég erős túlzás hogy semmi drámai rész nem volt benne. Csak hogy egy példát említsek, Akio beszéde Nagisa felé az utolsó(?) részben. Mondjuk az alaphelyzet tényleg elég röhejes volt, de szerintem maga a jelenet teljesen korrektül lett elkészítve. Aztán a mellékszereplők történetei között is voltak drámaibbak, de azt aláírom én is, hogy a Clannad nem egy realisztikus történet, így ha nem tudod beleélni magad tényleg élvezhetetlen lehet. Már az első évad, ez a 2.-ról nem mondható el.

One outsot is imádtam. Ez az Ashita no Joe mennyire hasonlít hozzá?

Tokyo Magnitude is új, többit láttam már a témában. Ezeken kívül az ajánlások közül majdnem mind megvolt, vagy adtam neki esélyt de nem élt vele.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.

2013. jún. 5. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Ashita no Joe röviden :

"Melankólikus hangulatú történetünk főszereplője Joe, Joe Yabuki. Ő nem más, mint egy nincstelen árva, aki megszökött az intézetből és napjait azzal tölti, hogy Tokió nyomornegyedében ténfereg. Egy napon azonban találkozik az egykori boxedzővel, a részeges Danpei-el, aki egyből felismeri Joe hatalmas tehetségét a bunyóban. Megkezdődik hősünk hosszú és tragédiákkal teli útja, hogy a pehelysúly világbajnoka legyen... "

Ha szereted a Boxot nagyon jó kis dolog , csak sajnos kevesen ismerik . Szerintem csak egy kissé marad el a Hajime no Ippotól . De azért megjegyezném hogy az Ashita no Joe egy 1970-1971-es anime , szóval elég régi . A második évada is 1980as.

Esetleg még boxosban a Ring ni Kakero 1 évadok vannak , ezek viszonylag újabbak első évada 2004utáni , nem rossz , de mindenképp az Ashita és az Ippo szintjétől elmarad.

Van még a Tiger Mask , én ezt is csipáztam , csak még angol feliratot is kész művészet volt rá találni , ez is 70es évekbeli anime , itt birkózás van nem box.

Yawara! Ilyen még , itt dzsúdó van . Ezt mondjuk nem láttam ..

Esetleg ha bejön hogy kicsit elvan túlozva shounen fight szerűre a dolgok akkor ott a KenIchi , itt valós harcművészeteket tanul a gyerek , csak shounen fightban van megoldva , jókora túlzásokkal.

Nos ha már így elkezdtem a sportosokat akkor had említsem meg a kosárt is , mostanában nagyon felkapott lett a Kuroko no Basuke , viszont ha tetszett ajánlom a Slam Dunk-ot , régebbi de sokkal jobb kosaras dolog .

Meg a focit , elég sok gagyi focis story van .. 95% gyerekes .. párat láttam , de csak egy volt a többinél egy kicsit jobb , ez a Giant Killing .

Amerikai foci-s animét csak egyet ismerek , azt szerettem is , ez az Eyeshield 21 volt.

2013. jún. 5. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Shiki

Umineko no naku koro ni

Higurashi no naku koror ni

another

d gray man

claymore

code breaker

code geass

toradara

sankarea

kaichou wa maid-sama

mirai Nikki

ao no excortist

hiiro no kakera

kaleido star

amnesia

2013. jún. 7. 15:05
 14/15 Betty-Detty ***** válasza:
AnoHana
2013. jún. 8. 11:55
 15/15 anonim válasza:
Guilty crown
2015. júl. 14. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!