Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Kiégtem animék terén, akármibe...

Kiégtem animék terén, akármibe kezdek bele, mindent kegyetlenül unok. Fogalmam sincs milyen témához lenne hangulatom, lent leírom a kedvenceimet, pár ajánlást örömmel vennék. Ja, és egy kérdőjel mert az is kell?

Figyelt kérdés
Clannad, Clannad after story, Hajime no Ippo, Code Geass, Kaiji, Phantom: Requiem for a phantom, Berserk, Hunter, Steins;Gate, Darker than Black, Angel Beats, ef-tale of memories/melodies, Elfen Lied, GTO, Gantz

2013. jún. 3. 19:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem ismerem az animéket, fogalmam sincs hogy milyenek azok, amiket felsoroltál.

Ami nekem tetszett:

Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell)

[link]

2013. jún. 3. 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Durarara!! kegyetlenül nagy arcok vannak benne, főleg hogy van egy ideg beteg karakter XD én azt ajánlom, hogy nézd meg mindenképp mert szerintem megunhatatlan. ahogy az egyik karakter viccesen kicsinálja a másikat, hát szakadok XD
2013. jún. 3. 19:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Durarát láttam, GITS-be eddig egyszer kezdtem bele, de akkor nem tetszett ez a cyberpunk világ. De ha nincs más, lehet belelesek majd.
2013. jún. 3. 19:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Látom van egy két komolyabb témájú anime is felsorolva úgy hogy ajánlani tudom a Szentjánosbogarak sírját. Ez egy viszonylag régi anime, a történet a II. Vh idején játszódik, de ezt csak nagyon erős idegzetűeknek ajánlom.

Ha esetleg vígjátékra vágynál, de még is remek háttér storyval és drámai jelenetekkel akkor pedig a Lovely Complexet ajánlom. De nagyon jó még a Aishiteruze Baby, Beelzebub és a Chiayafurut. Vagy ha netán egy kis parázásra vágysz akkor a Bújj,bújj szellemet,Blood+ és a Hell Girlt ajánlom.

2013. jún. 4. 00:08
 5/15 anonim ***** válasza:

Chrono Crusade

D.Gray-man

Fairy Tail

Fate/stay night

Full Metal Panic

Full Metal Alchemist

Ghost Hunt

Hakushaku to Yousei

Ichiban Ushiro no Daimaou

Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de

Kimi ni Todoke

Magi

Soul Eater

2013. jún. 4. 00:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Hellsing (13 rész), Death Note (31 rész), Kuroshitsuji( 24+12rész?)...Hirtelen ennyi jutott eszembe,ami viszonylag fedi az általa nézett animék stílusát.
2013. jún. 4. 14:47
 7/15 anonim válasza:

death note?

az leginkább a code geass rajongóknak lehet érdekes, bár a végét kicsit elrontották...

2013. jún. 4. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

Tisztában vagyok vele,de mivel írta a Code Geasst,ezért gondoltam ez is érdekelheti. Death Note meg sokkal jobb filmbe.Utána néztem meg az animét,és így egy kicsit csalódás volt,de amúgy jó anime. Csak ajánlottam,ha megnézi megnézi,ha nem nem.Ő dolga.

Előző voltam.

2013. jún. 4. 17:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezek között biztos lesz, ami felkelti az érdeklődésed.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__44..

2013. jún. 4. 22:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Hát igen vagyok én is így , néha , Code Geass , Angel BEats egyik kedvenc animém . Nem rég néztem a Clannadot , iszonyat unalmas volt és egyátalán nem volt dráma . Nem rég kezdtem az AS .. 8.résznél vagyok , megváltás még nem volt . (Mondjuk kicsit nevetségesnek érzem hogy - kettőt összevéve - 30 rész alatt egy normális drámai részt nem tudott csinálni) , de még messze a vége .. viszont 10 ponttól elég messze van ..

Na Ajánlás :

Ha a Clannad tetszett : Ano Hana , Angel BEats! , Tokyo Magnitude , Fokokkal gyengébb : Kanon (2006), ef -ek

Ha a Hajime no Ippo tetszett (és vevő vagy más sportokra is) : One Out (ilyen kaiji-s féle psziho thrillerrel megáldott baseball , elég érdeks) Ashita no Joe .

Ha a Code Geass tetszett : Tengen Toppa Gurren Lagann , FMAB , Mahou Shoujo Madoka★Magica (ez még mindig thriller) , UN-GO , Ghost in The Shell

Ha a Kaiji tetszett : One Outs (feljebb irtam) , Death Billiards , Akagi , Gantz

Ha a Phantom tetszett : akkor a Black Lagoon is fog !

Berserkhez nem sok hasonlót ismerek , ha komolyabb fantasy kéne akkor : Juuno Kokuki , fantasy műfaj királya.

Hunter az a HxH akar lenne ? Ha igen nagyon tudom ajánlani mellé a One Piece-t , a folyamatosan futók közül , a Claymore-t meg a befejezetettek közül.

S;G , Eve no Jikan , hátha tetszene .. Chaos;Head , szintén , Robotics;Notes , szintén

2013. jún. 5. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!