Animét keresek!? (Lent)
Most nem szeretnék egy ilyen kis 12 részes izéket tehát minimum legyen egy 25 epizód.
Fontos kategóriák: vígjáték,akció,kaland,FANTASY.
Mellékes kategóriák:(nem muszáj hogy legyen benne de jó lenne)ecchi,romantika,sci-fi.
Hasonlót keresek mint pl:a Fullmetal Alchemist Van benne vígjáték bőven,akció,kaland,fantasy,és a végén ennye romantika.(habár kicsit hiányoltam ezeket az átlagos perverze poénokat is)Na én is ilyet keresek.
Remélem van ilyen!! előre is köszönöm
Juuni Kokuki , bátran ajánlom , az egyik legjobb fantasy .
Seirei No Moribito
Inuyasha
Fushigi Yuugi
Full Moon wo sagashite
Sailor Moon
Utena
Steins;Gate.
Az eddigi legjobb anime amit valaha láttam, a maga 24 részével 31 OVA-jával.
Sci-Fi és Fantasy: pipa, kaland: pipa, vígjáték: pipa, ecchi : halvány pipácska, romantika, pipa.
heteken belül pedig érkezik a sub az egész estés filmhez. ^^
10/10. Érdemes megnézni mihamarabb. :D
előző , a Steins;Gate: Fuka Ryouiki no Déjà vu , csak múlt hónapban jelent meg , a BD még jóval odébb van , szóval sub is még jóval odébb van ..
Amúgy a Steins;Gate egy nagyon jó anime tényleg , de én hiányoltam belőle valamit , nem tudom megfogalmazni , de valami nagy epikusság hiányzott . Ezen fellül viszont azok a paradoxonok amikről szó van baromi érdekesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!