Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animét keresek, részletek lent?

Animét keresek, részletek lent?

Figyelt kérdés

Nagyon jó shouneneket keresek, ahol ugyan megfigyelhető a főszereplő végtelen kitartása, de olyan jó hangulata van az egésznek, hogy nem megy át az idegesítő mennyiségbe, mint Bleachnél, Narutonál és társainál. Gondolok a Dragon Ball-ra ami a legjobb példa, és a Hajime no Ippo például.

Tehát olyanra gondolok ami ösztönző hatással van rám. Hxh-t, bleachet, narutot, one piece-t, fairy tail-t láttam már.

Még egy kérés, mivel jó ideig nem néztem animéket, és ez amolyan visszatérés lenne részemről, ha lehet csak nagyon jó cuccokat írjatok. :) Köszönöm.

2013. ápr. 28. 00:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
soul eater, deathnote, pokémon, full metal alchemist brotherhood
2013. ápr. 28. 00:13
 2/13 anonim ***** válasza:

Ajánlom mindenképpen a :

Claymore

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

JoJo's Bizarre Adventure (2012)

Durarara

Tsubasa Chronicle

2013. ápr. 28. 00:24
 3/13 anonim ***** válasza:
72%
Az életem egyik meghatározó lépése volt, amikor eldöntöttem, hogy megnézem a Great Teacher Onizuka-t. Ahogy utánaolvastam, sok más embert is kihúzott már a pácból :)
2013. ápr. 28. 00:29
 4/13 A kérdező kommentje:

Óó, a GTO... Nem is tudom hogy felejthettem le. Tökéletes példa az is. :)

A Jojo Bizarre Adventure-n kívül mindet láttam már, ha valaki tud még hasonlókat jöhet.

2013. ápr. 28. 01:02
 5/13 anonim válasza:

Ajánlom a Bakuman-t. Realisztikus anime. Két iskolás fiú mindennapjairól szól, akik nekigyürkőznek a mangarajzolásnak.

Code Geass - ez is egy nagyon jó anime, tele stratégiával, logikával és szövevényes szálakkal. Igaz, mekka, de nem az a sekélyes fajta. A főhős belőle a legérdekesebb személyiség - némiképp hasonlít a Death Note főhősére.

2013. ápr. 28. 10:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Azok is megvoltak már. :D
2013. ápr. 28. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Én az Avatar:Aang legendáját ajánlanám, ami nem biztos, hogy anime-nek számít... például a rajzolása miatt, ami (szerintem) jobb,mint általában az anime-knek szokott lenni, mert valóságosabban néznek ki a szereplők.

A története nekem rendkívül tetszett, mert ötletes és látványos az egész. Ha szereted az anime-ket szerintem ez is tetszeni fog!!!!

2013. ápr. 28. 17:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Code Geass-t én is ajánlanám , legzseniálisabb kari az fsz.
2013. ápr. 28. 18:23
 9/13 anonim válasza:
Esetleg nézd meg az Beelzebub- ot.
2013. ápr. 29. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Vagy a Gintama-t
2013. ápr. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!