Animét keresek, részletek lent?
Nagyon jó shouneneket keresek, ahol ugyan megfigyelhető a főszereplő végtelen kitartása, de olyan jó hangulata van az egésznek, hogy nem megy át az idegesítő mennyiségbe, mint Bleachnél, Narutonál és társainál. Gondolok a Dragon Ball-ra ami a legjobb példa, és a Hajime no Ippo például.
Tehát olyanra gondolok ami ösztönző hatással van rám. Hxh-t, bleachet, narutot, one piece-t, fairy tail-t láttam már.
Még egy kérés, mivel jó ideig nem néztem animéket, és ez amolyan visszatérés lenne részemről, ha lehet csak nagyon jó cuccokat írjatok. :) Köszönöm.
A Gintama-t én is ajánlom :) a kedvencem mind a 242 anime közül amit eddig láttam :D (Bár most már abbahagytam, csak azokat nézem, amiket már szezon előtt is akartam) Itt inkább poénon van a hangsúly, de van benne - ha ritkán is - harc is, és azok a részek a legjobbak!
Amit még szeretek az Ao no Exorcist, valamint a Needless, ez már seinen kategóriában van, de nem sok választja el a shounentől, harcok, poénok stb. ez is a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!