Valakinek van arról fogalma, hogy melyik filmekről beszélek?! Részletek lent:
Sajnos nagyon régen láttam ezeket a filmeket, csak a sztori maradt meg:
1. Az egyik arról szól, hogy egy tanárnőnek eltörik keze/lába és a férje megy őt helyettesíteni a suliba, ami kőkemény gengszterekkel van tele. Ennyire emlékszem kb, ami segíthet a felismerésben.
2.A másik film arról szól, hogy egy gyilkost-ügynököt képeznek ki, amiben a kulcs motívum az, hogy a kikepzés során egy konyhába is szét kell nézzen talál valamit a szemétbe, amire a kiképzés alatt nem figyel fel és a film végén, mikor talán a feleségéhez megy vissza ott is a konyhában talál valami árulkodó nyomot és van egy közös jelszavuk a kiképző tisztjével amit akkor használnak fel, amikor már összeverekedett az ellenfelével, aki olyan álarcot viselt, mint ahogy ő nézett ki és a társa őt lőtte le a gonosz helyett.
Kérlek segítsetek, nagyon jó lenne, ha valaki felismerné a filmeket. :)
Nem az Osztály vigyázz!-ra gondolsz? Vagy a Veszélyes kölykökre?
A másodikról még csak tippem sincs. Valami színész nem rémlik belőle?
Nem nem, az osztály vigyázz, ez kemény akció film, nem vígjáték.
Sajnos nagyon rég láttam még VHS-en mind2t gondolom 90' filmjei.
Ennyit tudtam felidézni, már többször neki fogtam a keresésnek, most gondoltam megkérdezem itt is, hátha van egy guru, aki segít :P
Ezt a véletlent! Kapcsolgatom a tv-t erre pont az Osztály vigyázz megy az egyik csatornán.....na mindegy. :)
Egyelőre nem rémlik semmi, de szeretek "hobbi nyomozni", ha valamit találok írok. Addig is ha még valami eszedbe jut, pötyögd be.
Megtaláltam az elsőt, kár, hogy az utóbbira fájt már régóta a fogam, de ma estére ez is megteszi. Ha kikapcsolódásra vágytok, ajánlom nektek is.
Cím:
A félelmek iskolája
(The Substitute)
-1996-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!