Keresek egy animét? Infók lent
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt,elkezdtem nézni egy animét,sajnos elfelejtettem felírni a címét.Az eleje úgy kezdődött h egy lány feküdt gondolom holtan,és egy pap az erejével segített neki,vagy a lelkével így a lány "felébredt" ,és küldetéseket hajtott végre, legyőzni a gonoszt,aki lányokat rabolt el.És a papnak az öccse látta a halott lányt,de a 2. évadban a pap meghal, így az öccse veszi át a helyét és ő segít majd a lánynak,de a 2. évad meg úgy kezdődik egy barlangban van a lány kiláncolva,vagy kifeszítve h felfalják az erejét vagy testét, lelkét,akit papok vagy szerzetesek zártak be oda..Ha valaki tudja a címét kérem segítsen!Sajnos olyan hülyén jött ki h először a 2. évadot kezdtem el nézni,onnan tudom h mi volt benne..-.-" Köszönöm előre is.2013. ápr. 14. 13:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!