Csak én érzem hogy a Naruto-nak már a mangájai is kezd elég logikátlan és gáz lenni?
Az animéjét a shippuuden 250után abbahagytam , telerakták fillerekkel , unatm . De az utóbbi időben a manga se valami jó .. ez a háborus arc gáz , logikátlan és gyenge .. Kishimoto próbál a végére valamit értelmet adni neki és próbálja a dolgokat öszekapcsolni mindent mindennek alapon (igen úgy mint amit a one piece vagy 10éve csinál..) megjegyezném , kishimoto ezt elég későn és nagyon rosszul csinálja . A tegnapi fejezet akasztott ki igazán ez a kép ( [link] ) , itt döntöttem úgy hogy nekem egy időre köszönöm de elég a narutoból . Sasuke eddig is logikátlan volt .. nem értem komolyan kishi-t , eddig 150részen keresztül nem változott a nézete most 2x csinál vele egy teljes fordulatot ..
De mint mindig mi a legnagyobb vicc az egészben ? Hogy ő ezt csavarnak szánja ..
Csak én gondolom így ? Vélemények jöhetnek !
Ne keress benne logikát, meg mély gondolatokat. Fiataloknak lett szánva, nyilvánvaló, hogy minden gonosz, vagy rossz útra tért karakter jó lesz. A fiatalok a logikát sem keresik benne, csak élvezik amit látnak. Nem véletlen nyilatkozta Kishi, hogy a 12 évesek a célközönség.
Naruto-Bleach-One Piece-Fairy tail-Dragon ball stb mind a tizenéves korosztálynak van szánva, nem kell bennük sok logikát keresni, még ha némelyikben van is.
Szerintem is egyre szarabb. Főleg most, hogy SPOILER Sasuke kijelentette,h ő lesz a hokage... SPOILER vége
Eszem faszom megáll
Lehet , még a shippuuden kezdésénél kezdtem bele , 13évesen , az 6éve volt , akkor még talán nem kerestem a logikát ..
Sasuke 0.. Multkor volt a Neji-s dolog , drámainak kellett volna lennie , az is gyenge lett ..
Én imádom a Narutot, de tényleg!
Viszont a 631-es fejezet nálam is kiverte a biztosítékot
( 3ik kommentelő:szakadok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!