Az emberek néhány animeben hogyan szerethetik a fillereket?
Pl ha benézek egy Naruto topicba egy filler rész után, mindenki szidja hogy milyen rossz, meg pocsék meg felesleges.
Most a legutóbbi hunter x hunter rész után benéztem pár hxh topicba és mindenki azt írja, hogy milyen jó meg remek volt a filler.
Ez csak számomra érthetetlen, hogy valaki élvezi a fillereket?
Meg ha a hxh fillerre ilyen sokan mondják, hogy remek, akkor a Narutora miért nem, hiszen filler mind a kettő.
Ízlések és pofonok...
Személy szerint amíg nem olvastam a mangát nem tudtam mindig eldönteni,h most filler-e vagy sem...
Néha van egy pár jó,de mostanában egyre rosszabb,és nagyon sok
Ez teljesen igaz :D
Mondjuk hxh-ban én sem mondtam volna meg, hogy filler, ha nem olvasom el, Narutoba meg egyből meg lehet mondani, annyira borzalmas mindegyik.
NEm poénból fillereznek , egyszerűen a Naruto nagyon beérte a mangát , kb megint utóbbi fél évbe nem volt story rész ..
a Fairy Tail is ezért állt le , nem volt anyag és inkább szünetre ment mint hogy egy hosszabb fillerfestet tart..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!