Naruto 631. fejezet? Akkor most már bebizonyosodott, hogy Sakura Naruto barátnője?
Nem nem nem nem!
(legalábbis szerintem)
De Sasuke megkaphatja
Sakura feje mindent elmond, meg a mozdulatai. Ez csak egy "poénforrás" volt. Nincs semmi komoly jelentősége :) Valószínű, hogy nem fog változni. Szerinted Hinata a szerencsétlen, de a többség meg mégis Sakurat akarja eltüntetni vagy kinyírni vagy leevel összerakni :D. Felesleges ezen vívódni. Szerintem azért készülj fel arra, hogy nem az lesz amit te akarsz, mert igazából mind2 párosra ugyanannyi esély van. A naruhinára még mindig többet adok, de én főleg arra fogadnék hogy senki sem jön össze senkivel! :)
Egyébként mindig így váltakozik: egyszer naruhina egyszer narusaku az esélyesebb, majd valahol megáll Kishi (ha egyáltalán eldönti)
De itt Naruto mondta ki dolgot, ott meg csak Hinata mondta és ez a lényeg.
Kik utálják Sakurát? Erről még nem hallottam.
Én Hintatát utálom, mert csendes, magába húzódó, unalmas. A valóságban sem szeretik az ilyeneket.
Facebookon, youtubeon, fórumokon.. Nem hiszem el, hogy még nem találkoztál ilyennel :D Minden második szó Sakuraról az hogy "useless" vagy "bitch" vagy mind2... Vagy éppenséggel azt kérik a mangakától hogy nyírja ki. Még itt gyk-n is van fent egy kérdés, hogy miért útálják annyira sakurát? v miért akarják kinyírni?- ott mindent megtalálsz :)
Hinatat meg érdekes csak a NaruSaku fanok útálják.
Pont most olvastam naruto-kunon, hogy a csávó nem azért akar Narusakut, mert bírja Sakurát, hanem csak azért mert utálja Hinatát és ezt csak ma olvastam, szóval biztos van több ilyen is.
Japánban sokan szeretik és ez a lényeg. Ő azért van sokat, mert a japán fanok bírják, Hinata meg azért keveset, mert őt kevésbé.
Unalmas karakter, alig beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!