Naruto 631. fejezet? Akkor most már bebizonyosodott, hogy Sakura Naruto barátnője?
ne haragudjatok, de én nagyonnagyonnagyonnagyonnagyon nem szeretném ha narusaku lenne. régebben én is ezt a párosítást szerettem, de az évek során nagyon megutáltam. én is remélem, hogy naruto nem szereti sakurat és amúgy 50-50 % hogy melyik lesz, mindkettőre ugyanannyi esély van.
de gondoljatok bele, hogy azért elég szép és nagy pillanatot kapott hinata, míg sakura csak ilyen verekedős dolgokat, csak az erő, semmi szépség :D vagy drámaiság. ezért nem tudom komolyan venni ezt a barátnős dolgot is. én először poénnak vettem fel, aztán olvastam hogy nagyon sokan komlyan vették.
szerintem ha itt nyer is valamelyik, akkor az olvasók véleményének eloszlása alapján lesz. mert nem fogja sakuraval összehozni, ha az olvasók többsége ezt nem szeretné... (ahogy mondjuk hinataval se, ha mindenki utálná)
jah, :DD sasukevel... én még azt is jobban bírnám mint sakuraval :SS
"69%os helyzete meg olyan mint egy utcán világvégét kiáltó személy :D csak mondja, mondja, de senkit sem érdekel a véleménye. konkrétan lebutázott mindenkit, aki lát romantikát. gratulálok.
kishi kedvence volt a DB és nem egy dologban leutánozta, szóval lenyugodhatnál. romantika neked mi? nem smárolást várnak, meg szexuálisan túlfűtött jelenetekre :D, meg még csak nem is romantikát, hanem, hogy legyen valami jelzés, hogy ki-kivel és csá :D alapból a főszereplők szerelmesek, de te biztos jobban tudod, hogy ez nem szerelem."
Igen szerelmesek b+ attól még full nem arról szól , a háború is az úgy nevezett békéről szól .. és hogy is ?
b+ attól mert még full nem arról szól még van benne... lebutáztál, de közben te se vagy 100as.
csillapodik az egyik vita, erre meg jön egy ilyen :S:D
óóóó az milyen jó lenne ha sasukéval jönne össze! :D
(egy yaoi fangirl)
Nem fogok vitatkozni ilyenen , ha akarjátok hát lássátok , én nem látok benne semmi romantikához kapcsolódó dolgot . Ha ti láttok akkor sem dől össze bennem a világ , lássatok hajrá.
Arra az egyre viszont válaszoljatok már hogy ha ennyire kiteljesedett szerelemre vágytok miért egy shounen fightban keresitek ? Mert még ha alapból van is benne (gondolok arra a 3 egyoldalú szerelemre hogy narut->sakura , sakura->emoking , hinata-> naruto ) akkor is legjobb esetben is a legvégén bontakozik ki . Ha erre vágytok miért nem néztek kimondott romantikus animét ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!