Animések, szerintetek nem nevetséges?
Figyelt kérdés
Van fórumon egy csávó , aki azt állítja , 21évig japánban élt és az összes híres mangaka a haverja . Legszebb az egészben pár hónap alatt már magyarul irogat ...
Értem én hogy egy animét véd , de nem nevetséges ilyen hazugságokat kitalálni ? xD
Link : http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
2013. máj. 16. 22:15
11/12 ahmon válasza:
Kösszöntem :) De amúgy. A félreértések elkerülése végett jobb ha kiíratom a nevem ;)
12/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne igaz? Csak azért, mert szerinted "hülyeség" meg "lehetetlen" az nem jelenti azt, hogy ténylegesen is az. Őszintén? Nem, nem nevetséges, inkább irigykedem is egy kicsit, hogy kint lehet Japánban. Neked sem kéne itt ezen a témán tovább lovagolnod, kedves kérdező, mert csak magadat égeted vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!