Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések, szezonbeli legjobbak...

Animések, szezonbeli legjobbak és legrosszabbak szerintetek?

Figyelt kérdés

Számomra 3 nagyon várt anime volt : a Devil Survivor 2 ; az Aku no Hana és a Shingeki no Kyojin.

Ebből egy már úgy indult hogy a negatív rekordokat döntögette már első rész után , főleg a grafikája miatt , kár érte pedig az Aku no Hana Mangája baromi jó.

A Devil Survivor egyszerűen unalmas lett , dead face system jó ötlet lett volna ha nem pokémonoznak , vagy valami komolyabbat találnak ki ... meglátszik hogy egy nindendo DS játék adaptációja.

A Shingeki jól kezdett kegyetlen , jó és van egy epikusság szaga , viszont nem érzem azt a dolgot hogy ez merre fog elmenni ... majd kíváncsi leszek rá és bizakodok .

Arata : Egész jól kezdett , ez kb tartott 10percig , nagyon buta és logikátlan , a kardos hülyeség meg olyan mint a Bleach szenvedése..

RDG : Egész érdekes , kilóg a tömegből , ebből se érzem azt hogy hova halad a story , viszont voltak benne eddig is meglepetések.

Mushibugyou : Hát... nézem nézem .. de közepes - gyenge kategória , a karakter design szép , de pl a monsták elég gázok , a történet meg 0.. eddig .

Hentai Ouji : Egész vicces , kellemes igaz még csak 2 részt láttam mert a saiyan-t inkább bevárom a fansubbal(animesekai elég khm... munka..)

Haiyore és OreImo 2 : Hozza az előző évad szintjét!

Hataraku : Furcsa egy anime , jóféle , csak az a baj hogy egyátalán nem vicces , viszont erőlteti a szar vicceket , ha komoly anime lenne szerintem jobb lenne.

Sousei no Gargantia : Úgy volt , hogy nem kezdek bele egy mechába sem , viszont mivel az aku no hana úgy állt egy ideig hogy nem fordítják bele kezdtem és milyen jó hogy megtettem , nem epikus meg semmi , de nagyon kellemes és nagyon jó anime , szezonbeli kedvencem eddig és ő az egyetlen anime ami 9/10en áll nálam jelenleg.

Date a Live : egy részt láttam , de az el is vette a kedvem a folytatástól , a szokásos 0 story-s ecchi.

A Dansai Bunri-ba a Yahari-ba és a Photo Kano-ba is bele akartam kezdeni , de aztán úgy döntöttem inkább szezon után egybe .

Írhattok hoszabb válaszokat is és olyat is amit én nem követek a szezonből de te(ti) igen és minden normális kommentre megy a zöld pacsee.

2013. máj. 8. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát én itt egyedül a Shingeki no Kyojin-t vártam egyedül a szezonból, mivel nem nézek már sok animét, meg ennek ismertem a mangáját és mit ne mondjak, eddig nagyon jó adaptáció. Én örültem volna, hogy ha a stílusa meg a hangulata ilyen marad, de sajnos nagyon el fog menni a shounen fight irányába :(

Aku no hana mangát szeretem, de az animét nem bírtam nézni ezzel a graffal. Ez nem művészi, ez ocsmány.

2013. máj. 8. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
A Shingeki no Kyojin-t nézem egyedül, és nagyon örülök, hogy eddig perfekt azt a vonalat viszik, ami a mangában i meg van adva. Viszont ha jól olvastam valahol, csak 25 részes lesz, ami könnyen egy első Fullmetal, vagy Soul Eater hibába eshet. :S
2013. máj. 8. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző, mivel az anime rendezője nagy rajongója a mangának, nem hiszem hogy úgy jár mint az általad említett 2 sorozat. Szerintem csak évadokra lesz bontva és így a manga is eltud húzni az animétől.
2013. máj. 8. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Háát, a tavaszi szezonosok:

Shingeki: Eddig nagyon tetszik, és a grafikai megvalósítás is remekül sikerült. Eddig ez a legjobb :D

Karneval: Egy kicsit shounen ai szaga van, de engem nem zavar xD Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle...

Devil Survi 2: Hát...azt a "pokémonos" dolgot tényleg hagyhatták volna a fenébe...szerintem többet is ki lehetett volna belőle hozni. De a grafika érdekes, jó értelemben.

Dansai Bunri: Hát o.o Itt is az a fránya hajfétis, mint a Cuticle Tantei-ben xd De szerintem nem rossz..egynek elmegy.

Haiyore: Egyetértek, tartja az első évad színvonalát.

Hataraku: Vártam ezt az animét, de azt kell mondjam, hogy csalódtam. Elég gyenge lett...Remélem kijavítják valami jó befejezéssel.

UtaPri 2.évad: Őszintén szólva....fogalmam sincs, miért kezdtem bele azok után, hogy milyen volt az 1.évad o_o Ezt nem nekem találták ki...

Hentai Ouji-ból meg csak 1 rész láttam eddig, szóval nincs semmi véleményem xD

2013. máj. 8. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Na, ezt nagyon jó hallani a Shingeki-vel kapcsolatban. :) Akkor reméljük, nem lesz semmi nagy elütközés.
2013. máj. 8. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Most nem nagyon akartam elkezdeni újakat, mert hát, úgy volt abbahagyom, ott a suli, meg minden más is, viszont, a Shingeki-t már a bejelentéskor úgy döntöttem, hogy ezt nézni fogom. Eddig nem csalódtam, nagyon tetszik, alig bírom kivárni a következő részt. Eddig nincsenek nagy eltérések a mangától (csak az első 3 fejezetet olvastam csak el xd) remélem ez így is marad, és valami jót hoznak ki belőle :)

Az UtaPri 2... hát az első évad nem volt annyira rossz, de ez kezd egyre rosszabb és rosszabb lenni. Nekem Cecil maga nem tetszik benne, se a hangja, se a kinézete, még a neve se... komolyan ilyen nevet...

Devil Survivor 2, hát ezt vártam, de elég pocsék lett ez is.. nem tudok mit mondani rá, csak azt, hogy a grafikán kívül nem ér semmit az egész.

Gargantia:Először én se akartam nekikezdeni, megint valami fos mecha. Tévedtem. Nem tudom miért, de valami miatt vonz (így volt a Sousei no Aquarionnál is) ami miatt érdekel mia következő.

Aztán a Valvrave, először ezt se akartam, a trailerben a grafika elég jónak látszott, de a történet miatt nem igazán érdekelt. Azért belekukkantottam mit is hoztak össze. Lényegében olyan semmilyen. Nincs nagy érdekeltség, de azért nem is unalmas (annyira), ég meglátom...

Arata, egy részt néztem meg, egyszerűen nem fogott meg... Logikátlan hülyeség, nem akarom megnézni.

Oregairu, eddig egy részt láttam (DH+ verziót nézem) tetszik eddig, nem valami nagy cucc, de érdekel egy kicsit. Meglátom mi lesz még pár rész után.

Aztán ennyi, nagyon nem nézek mást. Még elkezdtem az Aku no Hana-t, a mangát nem ismertem, de sokan mondták, hogy jó, hát kipróbáltam. Elég jónak tűnt a grafika addig, amig meg nem jelentek a karakterek... pocsék, borzalmas, rossz nézni. Valami újat akartak, de szar lett. (hogy is mondja a szólás? Nagyot akart fingani, de besz*rt? vagy valami hasonló XD)

Lényeg, ennyi :)

2013. máj. 8. 16:49
 7/9 A kérdező kommentje:

Shingeki-vel mondjuk remélem nem mennek el nagyon rossz irányba (mint pl féléve a sao-val) , kiváncsi vagyok rá hogy mit hoznak ki ebből .

Aku no Hana-val szerintem is maga a grafika baromi szép , csak a karakterek nevetségesek , egyik éjjel néztem az első részt a végén vagy fél órát röhögtem ezen a képen : [link]

2013. máj. 8. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:

XDDDDD hát ez durva, nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek xd

már emlékszem erre a csodás arcra xd

2013. máj. 8. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Shingeki no Kyojin - Attack on Titan nagyon jó

Valvrave the Liberator nagyon jó izgalmas

Arata: The Legend (Arata Kangatari) nagyon jó izgalmas.

Love Live! School Idol Project aranyos, édi. már befejezett de idei.

Devil Survivor 2 nem fogom végignézni a sao jobban tetszett mint játék.

Ezeket szeretem imádom Fújjoló kommenteket nem kérek.

2013. máj. 8. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!