Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nekem ilyen animéket...

Tudtok nekem ilyen animéket mondani?

Figyelt kérdés

Nos,elmondom hogy milyen animét keresek :) :

legyen benne egy főhősnő és egy rosszabb és jobb fiú akik szerelmesek belé.Legyen benne humor mert imádok röhögni :D

Lehet benne harc is,vagy lehetnek a szereplők mágikusak is.

Legyen benne ugye romantika de ne az a nagyon szirupos,csak észre vehető legyen a vonzódás.

A legjobban annak örülnék ha a végén a rossz fiú kapná meg a lányt nem úgy mint a vampire knight-ban,de az se baj ha nem így lesz csak a lány érezzen szerelmet a rossz fiú iránt is.

Ne legyen nagyon véres/harcos mert nem horrort szeretnék nézni.

A korhatár max 12-es legyen,de ha NEM durva lehet kicsit magasabb is a korhatár.

Legyen izgalmas,legyenek benne fordulatok és szálak.Lehet benne főgonosz is de ne mutogassák minden percben -.-

Ó és legyen magyar szinkronos,nem nagyon érdekell hogy milyen rossz,csak az anya nyelvemen szóljon.Ha nem hosszú a sorozat 30 rész alatt akkor lehet feliratos is de inkább ne.(kiméljetek hogy feliratosan jobb) a grafika legyen jó!

Létszives találjatok egy pár ilyen animét,gondolom nem sok ilyesmi van(vagy mégis?) és ha tudtok tartalmát is írjatok hozzá.

Amiket láttam: vampire knight+ guility,vadmacska kommandó,sámán király,szellemfiú,naruto,kaleidó sztár,Inuyasha,

kösszönöm hogy elolvastad és remélem válaszolsz,bocsi ha rossz a helyesírásom és fogalmazásom bunkók kiméljenek !

2013. máj. 15. 21:22
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Harc nem is kell :D csak lehet az is
2013. máj. 17. 23:05
 12/15 anonim ***** válasza:
HIGH SCHOOL DxD !! LEGJOBB :D
2013. júl. 3. 20:46
 13/15 A kérdező kommentje:

kösszi a válaszokat,megnézte ezeket: kaichou wa mais sama,fruits basket,special a,és a karinba is belekezdtem.

nagyon szeretem ezeket a kedvencemmé váltak :)

2013. júl. 3. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló animéket keresgélek, nem igazán szerelmi 3szög de nagyon jó: Chrno Crusade :) nekem az egyik kedvencem és szinkronos :)
2013. júl. 14. 22:21
 15/15 A kérdező kommentje:

Egypk tényleg igazatok volt,a feliratosak sokkal sokkal jobbak de azért nem útálom a szinkronos animéket sem :D

a zero no tsukaima is valami eszméletlen,és a legjobb hogy 4évados.

a highscool host club is nagyon kedvencem.

kösszönöm a válaszokat

2013. júl. 14. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!