PainInTheDarknesss kérdése:
Tudtok mondani olyan animéket amik jók, jól vannak rajzolva és magyar szinkronosak?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:08
1/6 A kérdező kommentje:
És ha lehet démonos vagy vámpíros legyen!:)
2013. ápr. 20. 16:10
2/6 anonim válasza:
vamprire knight, vampire knight gulity
3/6 anonim válasza:
Magyar szinkronnal egy jó anime van : FullMetal Alchemist Brotherhood , esetleg még a Death Note volt nagyon jó (egy ideig) aztána végét elqrták.
Ha nagyon jó animét akarsz látni szokj le a szinkronról ..
4/6 anonim válasza:
A Slayersben vannak démonok és mágikus lények, de ez egy kicsit régebbi (1995-ös), viszont nagyon jó a magyar szinkronja, és én nagyon szeretem.
5/6 anonim válasza:
devil may cry
nurarihyon no mago
nurarihyon no mago sennen makyou
bár ezek mind feliratosak
olyan animet nem tudok, ami végig szinkronos és megüti a mércét
de felirattal jobb animet nézni, mert a magyar szinkronnal mindig elcsesznek mindent
6/6 anonim válasza:
Démonos:
Chrno Crusade (Én nagyon szeretem és szerintem a grafika is nagyon szép és a szinkron is jó :) )
Démonvadászok (Devil May Cry) (én még nem láttam de sok jót hallottam róla )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!