Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok nekem ilyen animéket...

Tudtok nekem ilyen animéket mondani?

Figyelt kérdés

Nos,elmondom hogy milyen animét keresek :) :

legyen benne egy főhősnő és egy rosszabb és jobb fiú akik szerelmesek belé.Legyen benne humor mert imádok röhögni :D

Lehet benne harc is,vagy lehetnek a szereplők mágikusak is.

Legyen benne ugye romantika de ne az a nagyon szirupos,csak észre vehető legyen a vonzódás.

A legjobban annak örülnék ha a végén a rossz fiú kapná meg a lányt nem úgy mint a vampire knight-ban,de az se baj ha nem így lesz csak a lány érezzen szerelmet a rossz fiú iránt is.

Ne legyen nagyon véres/harcos mert nem horrort szeretnék nézni.

A korhatár max 12-es legyen,de ha NEM durva lehet kicsit magasabb is a korhatár.

Legyen izgalmas,legyenek benne fordulatok és szálak.Lehet benne főgonosz is de ne mutogassák minden percben -.-

Ó és legyen magyar szinkronos,nem nagyon érdekell hogy milyen rossz,csak az anya nyelvemen szóljon.Ha nem hosszú a sorozat 30 rész alatt akkor lehet feliratos is de inkább ne.(kiméljetek hogy feliratosan jobb) a grafika legyen jó!

Létszives találjatok egy pár ilyen animét,gondolom nem sok ilyesmi van(vagy mégis?) és ha tudtok tartalmát is írjatok hozzá.

Amiket láttam: vampire knight+ guility,vadmacska kommandó,sámán király,szellemfiú,naruto,kaleidó sztár,Inuyasha,

kösszönöm hogy elolvastad és remélem válaszolsz,bocsi ha rossz a helyesírásom és fogalmazásom bunkók kiméljenek !

2013. máj. 15. 21:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez így baromi sok kritérium , amúgy is nehéz lenne találni egy ilyen összetett dolgot szerelemel meg egyéb , nem hogy még szinkronos is legyen . Szinkronnal nagyon véges a kínálat .. Ha a szinkronból le veszel tudok párat monani , így nem igazán ..
2013. máj. 15. 21:55
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Sailor Moon?
2013. máj. 16. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
53%
narutoban mióta van szerelem?mer én nem tudok róla
2013. máj. 16. 14:35
 4/15 anonim válasza:
35%
egyébként meg az eredeti japán szinkronosak sokkal jobbak
2013. máj. 16. 17:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez a sailor moon egész jól hangzik lehet hogy belenézek kösszönöm.
2013. máj. 16. 18:54
 6/15 anonim ***** válasza:

Először is nem nagyon találni ilyen animét, mert ezt úgy te kigondoltad a fejedben mint mindenki tervez egyet a fejében, és keres hasonlót de nincs túl sok, sokat kérsz és magyar szinkronos animéből kevés van. Főleg abból nincs amit te keresel. Japánul és feliratosan is nehéz lenne találni, nem hogy szinkronosan.

És én sem értem, hogy a narutoba van szerelem??? Pedig az összes részét láttam.

Amúgy hasonló ahoz amit te mondtál:

-Hiiro no kakera (csak feliratos, de arról szól kb h van egy csaj aki szerelmes lesz egy csávóba és ott harcolnak ilyen istenek ellen v mik és kiderül h a csávóba valami nagyon gonosz szellem van elzálva.....stb :D )

-Sword Art Online (ebbe is van harc meg szerelem, de itt együtt próbálják meg legyőzni a gonoszt...)

-Elfen Lied (ez mondjuk elég véres meg durva....lehet hogy nem ilyet kértél de próbálok írni hasonlót, ebbe a fiú szeret bele egy gonosz lánynak mondhatóba)

-Soul Eater (ebben nem igazán van szerelem, inkább barátság nagyon szoros, és nagyon sok poén, és magyar szinkronos)

Ha eszembe jut még valami majd leírom :)

2013. máj. 17. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:
Naruto ban Szakura meg Ino oda van szaszukéért hinota meg naruto előtt zavarban van. Néha elég ennyi is.
2013. máj. 17. 19:15
 8/15 A kérdező kommentje:

XD igazából a narutot azt csak odaírtam hogy láttam,mert azért írtam oda miket láttam hogy azokat ne írjátok(sok szóismétlés,tudom:/)

ok akkor jöhetnek feliratosak is,csak azért marha hosszúak ne legyenek,de ha ez számít mindent levonok,csak maradjon benne a :nincs sok vér,és a szerelmi háromszög.

2013. máj. 17. 19:25
 9/15 A kérdező kommentje:
Ó és ugye értehető hogy a szerelmi háromszög-ben egy lány és két fiú van benne,és semmiképpen se legyenek melegek.
2013. máj. 17. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Ilyen nem létezik xD

Mert a harcosoknál a szerelem nagyon háttérbe szorul, a szerelmeseknél meg a harc.

2013. máj. 17. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!