Melyik volt a legjobb grafikájú anime, amit eddig láttatok?
Ghost in the shell
különösen az egész estések.
Azért a K-nak nincs olyan eget rengető grafikája.. ^^"
És amúgy meg attól függ, hogy nézzük, mert amik mostaniak elvárható hogy a grafika a maximumon legyen. Szóval különösebben nem lehet kiemelni egyiket se, mert amiben a karakterek és a hátterek, valamint a mozgás egyaránt ki van dolgozva nem nagyon van. Valami mindig alacsonyabban lesz. Pl ahogy emlegették előttem az Aku no Hana anime, ami most szezonos, a grafikája elég szép, azonban a karaktereket úgy csinálták meg, hogy az tényleg olyan legyen mint egy valós japán ember. (Bár ahogy elnéztem, a mangában nem így néznek ki a karakterek.) Szóval erre csak ennyit tudok mondani, és ahogy a legtöbb ember a saját szeme szerint a kedvenc animéjét tolta előre ezen a listán.
Nekem a Gintama és Needless grafikája tetszik a legjobban, pedig az eddig felsoroltakhoz képest, jócskán az alsó kategóriába tartoznak, a Gintama azért is mert shounen a maga 265 részével (szóval nem a legkidologozattabb.
garden of words
még nem jött ki, de a trailer-e alapján gyönyörű lesz :)
Szerintem Hayao Miyazaki animéi a legszebb garfikájúak.
De még Van egy pár, pl. a most futó Devil Survivor 2 The Animation.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!