Ha úgy nézem a kérdést, hogy mi tett hozzá a legtöbbet az emberiség szellemi örökségéhez, akkor egyértelműen Neon Genesis Evangelion :)
2013. márc. 3. 08:56
3/24 anonim válasza:
Nem tudom, láttam illetve én is figyelemmel követem hétről hétre a népszerűbb animéket, viszont ennek ellenére a két favoritom a Sword Art Online és a Death Note !! :D
2013. márc. 3. 10:47
4/24 anonim válasza:
Gintama és Needless. Persze van még egy csomó, de ezek azok, amiket nagyon bírok :P Gintama magasan az első, nekem 10/10 ; A Needless csak 9/10 :)
2013. márc. 3. 12:21
5/24 anonim válasza:
Jeszumpepi ; A SAO ? LOOOOOOOOOOOOOOL a lehető összes helyen csalódás lett .
Top 5 :
Code Geass R2
Angel Beats!
Ano Hana
Evangelion 2.0
Mirai Nikki (TV)
(A Code Geass 2.évada magasan top1 nem véletlenül a főszereplője a legtöbb ember kedvenc karija (köztük nekemis :D))
2013. márc. 3. 13:02
6/24 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat :-)
De igazáböl szerintem a naruto shippuuden és a bleach
a legjobb anime inen sorrendben
2013. márc. 3. 17:37
7/24 Betty-Detty válasza:
Szerintem az Inuyasha :x :))
2013. márc. 3. 18:49
8/24 anonim válasza:
Nem értelek téget kérdező xD
A Naruto és a Bleach is egy tömeg sablon shounen . Igaz felkapott , de sehol nincs komolyabb seinenhez , sőt műfajon bellül a One Piece magasről veri .
Ezt most nem bántásból mondom , annó 6éve naruto miatt lettem anime fan... azóta sok olyat láttam ami messze körözi ezeket .
A Bleach meg maga szerintem gyenge , ugyanaz az arc megy filler hegyek közepedte.
2013. márc. 3. 19:09
9/24 anonim válasza:
Ragnarok The Animation, Dragonball, Yu yu hakuso, a legjobb.
2013. márc. 3. 20:11
10/24 anonim válasza:
Szerintem a Gintama a legjobb. Vannak gyengébb részei, de vannak olyan jól összerakott részek és történetszálak benne, ami a kedvencemmé teszik, a karakterek meg egytől egyik egyéniségek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!