Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a legjobb anime?

Mi a legjobb anime?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Death note
2013. jan. 29. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy filmek közt sem meg zenék közt sem említhetünk legjobbakat, úgy animék közt sincs legjobb, maximum kategóriájában kiemelkedő. Egy Neon Genesis Evangelion,Spice and Wolf, Ghost in the Shell hármasból nem igazán lehet megmondani ugye mi a legjobb, mivel totálisan más kategóra más üzenettel bír ,más a karakterfejlődés a grafika,a deisgn,az animáció stb. Ez teljesen egyéni ízls kérdése, mert az első válaszoló pl aszonta death note, de biztos lesz aki aszondja code geass. Maximum legjobbra értékeltet tudok mutatni, ha megnézegeted az IMDb, MyAnimelist, AnimeAddicts listákat.
2013. jan. 30. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahogy a 2. mondta, nincs legjobb, mindenkinek más a legjobb, más, amit tökéletesnek vél. Tulajdonképpen a kedvenceink majdnem ugyanaz, mint a legjobb. Hiszen a legtöbb ember kedvence, az általa vélt legjobb.

nekem pl.: a Gintama.

2013. jan. 30. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:

nekem a személyes listám:

Naruto

Naruto Shippuuden

Death Note

Detective Conan

Magic Kaito

Lovely Complex

Black Rock shooter

de ez egyéntől függ :)

2013. jan. 30. 16:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. jan. 30. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Code Geass mindenben veri a Death Note-t.

Gintama a legjobb vígjáték.

One Piece a legjobb Shounen.

A Code Geass 2.évada a legjobb seinen.

A Steins;Gate a legjobb sci-fi.

Natsume Yuujinchou Shi a legjobb Shoujo.

Suzumiya Haruhi no Shoushitsu a legjobb MoziFilm.

Mal és AniDB-n összesen többmillió ember szavazata alapján.

2013. jan. 31. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy egyél szart, tízmillió légy nem tévedhet. Személy szerint én is sokkal jobban kedveltem a code geasst mint a death noteot, de a második évad azért erősen hagy némi kívánnivalót maga után, a Gintama mint legjobb vígjáték is szerintem túlzás kicsit az azumangához képest, de hát egyéni ízlések. Viszont az ,hogy a stein gate a legjobb sci-fi már erős túlzás, de mindezek a legnagyobb baklövés talán a haruhi film, tény hogy a sorozathoz képest mérföldekkel jobb és valóban élvezhető a cucc, de hol vannak a miyazaki filmek a ghost in the shell a ninja scroll vagy az akira? Ugye ebben a listában az a feltűnő ,hogy ezredforduló utáni anime van benne csak (oké one piece az '99 vége) ami azért a listába szavazó emberkékről is sok mindent elárulhat.

Félreértés ne essék, ez nem bírálat, mindenkinek más az ízlése, de könnyelműség lenne olyan lista alapján legjobbat nyilvánítani amiket "hozzá nem értő emberek" állítottak össze, saját értékrendjük alapján.

2013. jan. 31. 23:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Nézd , csak kiirtam értékelés szerint a legjobbakat , részben egyetértek velük , film kivételével , nekem az Evangelion 2.0 messze viszi a prímet . Gintamával is félig egyetértek , de a gintama elég idióta humort követ amit vagy bekajálsz vagy nem , vagy mint én azt mondod egész jó de semmi több(6ot adtam rá). S;G szerintem kellően jó volt , nagy elvárásokkal áltam neki hozta azt a kicsit misztikus és veszélyes és kissé tudományos szintet amit vártam (igaz így is csak 9 pontos lett).

Ghost in the Shell nekem annyira nem jött be ,illetve a sorozata nem jött be a film tetszett , viszont az új sorozatát majd bepróbálom.

2013. febr. 1. 00:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Örök kedvencem a Sailor Moon.
2013. febr. 3. 03:39
 10/11 anonim válasza:

Nekem a Mirai Nikki,Another,Higashi No Eden,Sankarea..stb féle animék jönnek be legjobban.

De igaz,hogy nem lehet azt mondani,egy animére,hogy ez vagy az a legjobb,mert mindenkinek más az ízlése.

2013. febr. 3. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!