Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Bleach-nek fogják folytatni...

A Bleach-nek fogják folytatni a szinkronizálását? Ha Internet-re feltöltve nem is, akkor valamelyik csatornán megtekinthető lesz szinkronosan? Thx előre is.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 19:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
de miért olyan nagy baj ha japánul van?(persze kényelmesebb ha hallod és nem az írást kell figyelni...) általában jobb szokott lenni eredeti nyelven szerintem és még lehet hogy néhány szót is tanulsz.meg a felirat általában pontosabb fordítás...
2013. máj. 8. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:
A Japánban leadott anime részek érték utol a mangát, nem a magyar szinkron. Összesen 366 anime rész jelent meg (ekkor érte be a mangát), ebből 167-et szinkronizáltak le és többet nem is fognak. Az Animax (vagy ami most sugározza magyarul az animéket) a csőd szélén áll, ennél többet nem várhatunk tőle.
2013. máj. 8. 17:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. máj. 9. 16:50
 14/21 kazuki ***** válasza:
azért nincs tovább leszinkronozva mert eddig az animax szinkronoztatta de az ugye csődbe ment szal nincs aki megcsinálja és sajna nem is lesz mert nincs több olyan csatorna itt magyar országon ami csak az animekkel foglalkozna
2013. máj. 20. 10:16
 15/21 A kérdező kommentje:
:(
2013. máj. 21. 14:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehetnek még csodák,a Dragon Ball Gt-t is nem rég szinkronizálták le,na és hány év után is? :)
2013. máj. 26. 23:31
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom :D
2013. máj. 27. 15:24
 18/21 kazuki ***** válasza:
A dragon ball az más téma és egyébként is,azt a viasat 3 vagy mi szinkronizáltatta le ha minden igaz és az a csatorna régen is adta a dragon ballt de ilyet mint a :naruto,bleach,soul eather nem szal ableach is úgy lesz mint a naruto volt szinkron aztán nincs szinkron,de sztem felirattal még élvezhetőbbek az animek bár a bleachbe a magyar hangok jobban bejönnek de hát ez van mondjuk a getsuga tenshou nagyon királyul hangzik japánul de rukia hangja meg elég szara lényeg hogy hozzá lehet szokni:)
2013. máj. 28. 22:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Kazuki! De hiszen a Naruto-nak mind a 220-adik része le van szinkronizálva
2013. máj. 29. 14:16
 20/21 anonim válasza:
Én még a mai napig is várom. De nem hiszem hogy le lesz valaha szinkronizálval
2023. jan. 12. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!