Mondjatok animéket! ;<3?
Nekem így volt az Ao no Exorcist-nál :D a 12 rész után olimpiai futócsúcsot állítottam volna fel :D
De a Gintama is nagyon jó, bár ott a poén a fő dolog, azért itt is át kell lépni az elejét, de nekem a kedvencem.
A One Piece-ben is igen az eleje nem a legjobb nekem a 200. rész után volt a megállíthatatlan, kb egy nap 20 részt néztem meg :D
Aztán a Hellsing OVA nagyon durva, ezt is jó gyorsan bedaráltam, most jött ki az utolsó része :)
A Needless is egy nagyon jó anime, a kedvenceim között van.
Nurarihyon no Mago, ez is nagyon jó, sok a bishi benne xp
A Beelzebub se volt rossz vicces is, harcos is :D minden megvan benne, de a Gintamánál nem lesz jobb :DD
Akkor még Mirai Nikki, Bakuman, Sousei no Aquraion, ha eszembe jut még valami akkor leírom :)
A Naruto meg a Fairy Tail pont a sablonok .
One Piece műfajon bellül messze jobb . Esetleg kicsit más de a shounenek királya : Gintama.
Illetve nagyon ajánlom :
Code Geass
Mirai Nikki
Rainbow
Hellsing Ultimate
Angel Beats!
Clannad
Ano Hana
Air TV
TTGL
Bakuman
Kaiji
Amúgy most nézem mit írtál első posztodhoz , One Piece , igen fura az eleje , de nagyon megéri nézni , messze sokkal jobb mint a Naruto vagy a Fairy Tail . One Piece is egy shounen igen , viszont ez egész kalandos és a világa lenyűgöző , nem sablon koppintás(naruto) vagy éppen egy gyenge fantasy(ft) világ. A szereplőket is ahogy jobban megismered rájössz egyátalán nem sablonosak , mindegyik egyedi , még Luffy-ra és Zoro-ra lehet egyedül ráfogni hogy sablon , mert Luffy félidióta , Zoro meg Badass . Pedig aki nézi látja nem így van . A legnagyobb erősége viszont a világa , tengerészek , kalózok , Schibukai-ok , epic harcok , lebegő szigetek ... a Tökéletes shounen fight . Ha bele akarnák nagyon kötni maximum annyit tudnák hogy lassan halad kicsit , mivel 1 manga fejezet / 1 anime epizódal haladnak , de legalább ezáltal nem lesz olyan mint a naruto vagy a bleach hogy a 300részből 150 filler.
Ajánlom a One Piece-t nagyon , szerintem adj neki még 1 esélyt , első komolyabb arc a 30-45.rész között lessz az Arlong Park , majd 2 rövidebb arc után jön még egy hosszú az Arabasta arc(90-130) , ahol majd lesz 1-2 jó csata , majd jön a véleményem szerint 400alatti részekből a 2 legjobb arc , a Skypea 150-190 , itt lessz egy epic fight Godo Enel vs Mugiwara no Luffy. Majd jön a Water7 és Enies Lobby arc (227-325) . Utánna a Thriller bark arc , az nekem nem jött be annyire , de ott volt a Brook tali (yohohoho) :D Utánna Sabaody arc , rövid egész jó arc Supernovákkal . És utánna jön 430-450 az Impel Down és 455-495-ig a Marineforde-i háború , epic fightok tömkelege van benne . Utánna jön a Fishman arc , ami gyengén indult de jó lett a végére , és jelenleg a Punk Hazard arcban vagyunk , ami a manga alapján nekem nagyon bejön.
Én is egyébként 4x kezdtem bele előlről , és nem jött be , aztán 2x 400tól elkezdtem nézni , és kb 460-470fele rájöttem hogy ez nekem kell , nagyon jó .
A grafika eleinte kissé gáz , de nézd 1999-ben indult , folyamatos fejlődést látni , jelenleg meg szerintem a jobbak között van .
Egy kis kedvcsináló hozzá : http://www.youtube.com/watch?v=wa8a_NXRQuo
A legjobb shounen fight , ez szerintem nem vitás . Lehet lepontozni de ez van , Fairy Tail-t és a Naruto-t is nézem , de erős sablonra építtenek , illetve FT-ben egyedül a Hangulat és a zenék kiemelkedőben , a Narutoban maximum egész érdekes a történet és van 1-2 nagyon érdekes karakter (Itachi,Kisame,Nagato,Shikamaru) , de a legtöbbje sajnos erős sablon , emóking Sasuke-t aki olyan logikátlan hogy az kimondhatatlan , megse említtem .
Nah sok szerencsét hozzá . Tényleg ajánlom.
Igazság szerint énis a Naruto miatt kezdtem el az animézést , azóta már túl vagyok a (mal szerint) 180 napon . Félre ne érts a Narutot se le szólni akarom , csak a One Piece a műfajban jobb . De nem a legmeghatározótt műfaj a shounen fight , ha most érne véget az összes , a One Piece lenne az egyetlen (shounen fight) amire 8ast adnék , Naruto-ra 6ost , HxH-ra 6ost , FT-re (csak a hangulata miatt) gyenge 7est , Toriko-ra 5öst , Bleachre pl hogy vége 4est adtam és a Gintama 3.évada lenne az egyedüli ami 8felett adnák mivel nagyon egyedi anime (bár nem fight ) .
Igazság szerint szerintem a seinen műfaj sokkal több érdekes és izgalmas , epikus animét tartogat .. De még ha fightokból indulok ki is az az igazság hogy a legjobbak szerintem pont nem shounen animékben voltak ..
(Amúgy hogyha van MAL-od szívesen ajánlgatok simán shouen fightokat is , van kb vagy 60 amit láttam a műfajon bellül meg 8 amit heti nézem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!