Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondjatok animéket! ;<3?

Mondjatok animéket! ;<3?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon konyi!!!! Annyira akarok mar megint egy olyan animet nezni amitol megorulok" nem birom abbahagyni, a kovi reszt mar annyira varom h belehalok!!..." A naruto shippuudent meg a fairy tail-t csak heti 1szer rakjak fel.. Igy nem tudom annyira nezni mert mindig varni kell : amiket lattam es annyira megfogott ezeken kivul az a : d gray man, death note ,inuyasha , kuroko no basuke , bleach egy ideig,...

2013. febr. 16. 15:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hxh 6 mint a naruto, fairy tail meg 7 ?XD Tudom, hogy ízlések és pofonok, de ez számomra egy óriási pofon volt xD
2013. febr. 20. 17:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Persze bem ugy ertettem!:)) meg sajnos nem kezdtem el az one piece-t mert sajna nincs idom:,( de nem ugy gondoltam.. Tudom h nem leszolasbol mondtad:D<3 :) es koszonom h raszantad az idod h valaszolj a kerdesemre meg a tobbi valaszadonak is nagyon szepen koszonom!!;* ^^
2013. febr. 21. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát nézd , ft-t is egy hatalmas sablonnak tartom , de nagyonjó hangulata van végig . Mondjuk tán az összes 7es közül a leggyengébb lenne .

HxH meg az új arc miatt kapna 6-ot , jó sorozat de ez a GI arc iszonyat unalom , viszont már csak 6-7 hét és kezdőik a Chimera Ant arc amire baromi kiváncsi vagyok. Ha olyan jó lesz mint a Yorkshire-i arc simán viszadolgozza magát.

2013. febr. 21. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Gi-nek nemsokára túl vagyunk az unalmas részén és jönnek a pörgős részek, de azért még így is Yorkshin mögött lesz, de valamivel izgibb, a kimérás meg már a seinen határokat súrolja.

Gi 10/6-al tökéletesen egyetértek, de szerinte Yorkshin többet érdemel :D

2013. febr. 21. 18:33
 15/20 anonim ***** válasza:

Én ezt összeségében mondom , ha arcokat kellene pontoznom külön a yorkshire 8at kapna ez csak 4et és az arénás arc is csak 4et , előtte a vizsga meg a killu család látogatás 7et :D

Nem olvastam a mangát de hallotam hogy a kimérák faszák lesznek szóval remélem epic arc lesz :D

2013. febr. 21. 18:36
 16/20 A kérdező kommentje:
Waoo h pontozzatok az animek:D :) ;0... Nekem az anime a narutobol indul az 9 es a tobbi itana:D <3 meg nem lattam olyan animet ami 10 kapott volna a szememben.. De meg van annyi mint "csillag az egen" ;p szval ki tudja:D
2013. febr. 22. 07:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Sword Art Online
2013. ápr. 13. 20:42
 18/20 anonim ***** válasza:
17es Azt max mazohistáknak
2013. ápr. 13. 21:18
 19/20 anonim válasza:

Pandora hearts talán... bár én inkább mangás vagyok!! :)

(én is nagy naruto fan vagyok)

2013. okt. 2. 06:48
 20/20 anonim válasza:
Narutot nagyon ajánlom! 25 éves vagyok de még mindig imádom és akárhányszor megtudnám nézni! ❤
2021. júl. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!