Mikor fogják folytatni a Bleach szinkronizálását?
Figyelt kérdés
Elvileg 2010 óta a 167. résznél áll. Mikor folytatják majd?2012. márc. 19. 09:21
1/6 anonim válasza:
Remélem soha,egy katasztrófa szinkronnal.Felirattal már a 310.résznél járok,sokkal jobb volt mint az első enimexes 167 epizód
3/6 anonim válasza:
Először is így volt le szinkronizálták az első akárhány részt, aztán egy jó dőre abbahagyták. Amúgy szerintem a feliratos jobb, még egy kicsit japánul is tanulhatsz és már 350 résznél tart.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát az osztálytársaim is ezt mondják, megnéztem úgy pár részt és nem nagyon tetszett :S. Erre mondják hogy ízlések és pofonok, kinek így kinek úgy. Valahogy jobban szeretem a magyar szinkront, tényleg jobban tetszett. Japánul még nem sokat tudok, de pár jelet ismerek :). Remélem majd folytatják, bár még csak 25 résznél járok, és nem sietek nagyon vele úgyhogy van még időm :D.
2012. márc. 20. 20:35
5/6 anonim válasza:
Elvileg úton van a forgalmazótól a folytatás. Először tavaly május végére tervezték volna, de az amerikaiaknak elsőbbségük van. Az Animaxosok a 212. résszel bezárólag gondolta ki az 5. epizódcsomagot. Az a rész július elején került adásba Amerikában. Ez alapján az Animaxosok ősszel akarták volna kezdeni az 5. epizódcsomagot, de nem jött össze. Akkor úgy állapodtak meg a forgalmazóval, hogy idén január másodikán kezdődjön, de az sem jött össze. A mai napig sem tudják, hogy hol vannak a részek. Így legelőbb csak nyáron kezdődhet a folytatás. A legnagyobb gáz az, hogy valószínűleg már fizettek érte, amiért nem jött meg semmi, és így nézettség sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!