Az ilyen animékben, mint pl a Naruto és a Bleach, miért mindig a főszereplők a legunalmasabbak és miért mindig az izgalmas karakterek szereplenek a legkevesebbet?
nem kötekedésből de sztem hülyeség amit beszéltek.pl:naruto. nem értem mit akarjátok ennyire itachit, meghalt ugyse lesz benne több részben,SPOILER!!: kivéve amikor sasukéval együtt győzik le kabutot és megszüntetik az edo tenseit SPOILER VÉGE!, érjétek be a föszereplőkkel meg a mellékekkel.szval ha ennyire unalmasnak tartjátok nem kell nézni nézzetek valami mást.
a naruto veszit 2-3 nézőt ez semmi a max nézettségéhez képest.
Én imádom Narutot!!!!!!!!!!!!
És kérdező:tényleg alapműnek kéne lennie a FMA-ak (:
Élvezném én a főszereplőket is, ha nem lennének ilyen unalmasak, a történetet viszont szeretem, meg azt a pár úgyse tér már vissza meg alig van karaktert :P
Szóval nem fog elveszíteni engem mint nézőt, de ha majd vissza gondolok arra, hogy miért is néztem, nem az fog eszembe jutni, hogy a rettenetesen izgalmas főszereplők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!