Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az ilyen animékben, mint pl a...

Az ilyen animékben, mint pl a Naruto és a Bleach, miért mindig a főszereplők a legunalmasabbak és miért mindig az izgalmas karakterek szereplenek a legkevesebbet?

Figyelt kérdés
Nem pont fordítva kellene lennie? Ezt sohasem tudtam megérteni.

2013. ápr. 25. 09:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy ismerem, alapmű :)
2013. máj. 16. 18:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

nem kötekedésből de sztem hülyeség amit beszéltek.pl:naruto. nem értem mit akarjátok ennyire itachit, meghalt ugyse lesz benne több részben,SPOILER!!: kivéve amikor sasukéval együtt győzik le kabutot és megszüntetik az edo tenseit SPOILER VÉGE!, érjétek be a föszereplőkkel meg a mellékekkel.szval ha ennyire unalmasnak tartjátok nem kell nézni nézzetek valami mást.

a naruto veszit 2-3 nézőt ez semmi a max nézettségéhez képest.

2013. máj. 16. 18:50
 13/18 Nirata ***** válasza:
54%

Én imádom Narutot!!!!!!!!!!!!

És kérdező:tényleg alapműnek kéne lennie a FMA-ak (:

2013. máj. 16. 19:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Élvezném én a főszereplőket is, ha nem lennének ilyen unalmasak, a történetet viszont szeretem, meg azt a pár úgyse tér már vissza meg alig van karaktert :P

Szóval nem fog elveszíteni engem mint nézőt, de ha majd vissza gondolok arra, hogy miért is néztem, nem az fog eszembe jutni, hogy a rettenetesen izgalmas főszereplők miatt.

2013. máj. 16. 19:35
 15/18 6byakuya6 ***** válasza:
77%
Én a bleachből majdnem mindenkit bírok (kedvenc byakuya) de a narutot ott hagytam abba amikor kinyírták hidant mert ő sokkal jobb mint az idióta naruto vagy a nyávogó sakura
2016. máj. 6. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Én azért hagytam abba a Narutot,mert már meguntam,hogy állandóan Sasuke után rohangálnak és nem lépnek 1-ről a 2-re.Még a shippudenben is gyakran ez volt a főszál szerintem túl eröltetik.
2016. jún. 5. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
*erőltetik
2016. jún. 5. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Végig arról szól a Naruto,hogy Sasuke után mennek. :D Bár vannak jó harcok benne közben,az akatsuki eltereli azért a Sasuke utáni nyomulást.
2016. jún. 5. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!