Mi a bajotok sasukéval? (naruto)
Mindenki őt útálja,miért? én kifejezetten szeretem!
még csak a sima narutónál tartok a 43.résznél.
SPOILER
mangában már kiderült, hogy Sasuke cselekedetei olyan tulajdonságaiból erednek ami a klánjára jellemző
ahogy Tobirama elmondta, az Uchihák a szeretteiket nagyon mélyen a szívükbe zárják és elvesztésüktől körülbelül mondhatni megőrül
Sasuke is azért lett életvidám kisfiúból ilyen alak
de szerintem ez még nem is a vészesebb kategória
Obito története sokkal durvább
Most,h így elolvastam a válaszokat, még annyit tennék hozzá, h azért mert nem nevezi Narutót a barátjának, attól még látszik rajta h nem gyűlöli, nem semleges számára, pl akkor is mikor összecsapott Narutóval !SPOILER! a Danzo elleni harc után, mikor tropára ment a látása.
Meg vki írta, h minden szereplőben talál vmi jót. Ez kb mindegyik meghalt "gonosz" szereplőnél így volt, egyik se volt igazán rossz. Mondjuk Kakuzu meg Hidan érdekes páros voltak :D Illetve Hidan még mindig mivel halhatatlan, ezt mondjuk bánom h ő nem tért vissza a történetbe.
Amúgy, kérdező, később Gaara más lesz... ;)
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy még az elején vagy,úgyhogy ne ítélj meg senkit.Én pl. egyenesen ki nem állhattam Sakurát,oké hogy szerelmes meg minden,de mind hízelgett Sasukénak és olvadt el mikor meglátta :/ Annyit nyávogott hogy borzalom,azoknál a részeknél jött hogy leüssem .___." Szóval térjünk vissza... a Naruto és a Naruto Shippuuden között a látványosabb,feltűnőbb különbség tényleg a korkülömbség,az értesség,meg az ilyesmi.De valójában az az igazi különbség,hogy minden gyerkőc megváltozik (: Sskura most olyan aranyos,hogy majd' befalom *o* Lényeg,azt akarom mondani,hogy Gaara már a sima Naruto közepe fele megváltozik,és majd meglátod,hogy a Shippuudenben a falu vezetője lesz,és imádni fogják ^^ De tényleg olyan kis cuki ♥ Csak érj el oda ^^ (Of course,őt is Naruto kell felébressze,ahogy Neji-t :/)
Igen,feliratos,de hidd el,nekem pl. sokkal jobb felirattal,(főleg hogy Naruto magyar hangja egyáltalán nem tetszik ... szeretem Előd Botond hangját,cuki,de valahogy úgy egyáltalán nem illik Narutohoz ...),olyan aranyosan hadarnak japánul (főleg Naruto ) ♥ És egyszer csak megszokom,és már olyan természetes :3 És már zavar,hogy nem japánul van ... tényleg,nagyon aranyosak japánul,és a szinkronhangok is illenek egymáshoz,tökéletesek meg minden,nem mint a magyar szinkronok.
"Most,h így elolvastam a válaszokat, még annyit tennék hozzá, h azért mert nem nevezi Narutót a barátjának, attól még látszik rajta h nem gyűlöli, nem semleges számára, pl akkor is mikor összecsapott Narutóval !SPOILER! a Danzo elleni harc után, mikor tropára ment a látása.
Meg vki írta, h minden szereplőben talál vmi jót. Ez kb mindegyik meghalt "gonosz" szereplőnél így volt, egyik se volt igazán rossz. Mondjuk Kakuzu meg Hidan érdekes páros voltak :D Illetve Hidan még mindig mivel halhatatlan, ezt mondjuk bánom h ő nem tért vissza a történetbe.
Amúgy, kérdező, később Gaara más lesz... ;)"
↑
Tényleg... Most hogy mondod... Olyan sok Shippuuden részt én sem láttam,szóval ehhez nem nagyon tudok hozzászólást fűzni (2. évad,45. Shippuuden rész),de onnan is látszik,hogy mikor Sasuke elszökik a faluból,meg akarja ölni Narutót,de mégsem teszi,élni hagyja őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!