Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mikor jön ki a Fairy Tail Best?

Mikor jön ki a Fairy Tail Best?

Figyelt kérdés
Elvileg április 4-én kellett volna kijönnie, de még sehol semmi. Tud valaki valami infót? :)

2013. ápr. 5. 13:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

Nem indul még új animéje , azért is ért véget mert a manga nyakára ért , 3-4év mulva számíts folytatásra , esetleg ha az arc véget ér még az arcot megkapjuk OVA formájában ..

2013. ápr. 5. 13:57
 2/13 A kérdező kommentje:
De Hiro Mashima, a Fairy Tail írója meg azt mondta hogy április 4-én kezd, és mindenhol ezt olvastam.. Neee én nem bírok 3-4 évet várni, halál. :'(
2013. ápr. 5. 14:20
 3/13 anonim ***** válasza:
De miért kezdene ? Azért lett vége mert beérte a mangát , semmi értelme addig újra kezdeni míg legalább 1-2 arcot nem halad előre ..
2013. ápr. 5. 14:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát én is furcsáltam, de aztán kiderült hogy mégis folytatják, csak egy kicsit más lesz mostantól és Fairy Tail Best néven fog futni. Meg hát azt írták hogy április 4. Ha nem is most akkor nem hiszem h 3-4 évet kell rá várni, szerintem max. egyet (vagyis remélem).
2013. ápr. 5. 15:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Én meg kétlem .. lásd Bleach , abbamaradt kb pont egy éve , és filóztak hogy már egy év mulva lehetne újra indíttani az animét mert a manga elhúz , hát nem tette , Kubo húzza és kb csak az arc vége ha így halad 1-2 év lesz még .

Amúgy meg nem tudom miért kell szívgörcsöt kapni hogy vége , egész jó volt , de alapjában egy klisé és sablonfest.

2013. ápr. 5. 15:53
 6/13 anonim válasza:
A Fairy tail Best nem egy új anime, csak felidézi a legjobb Fairy tailes részeket, hogy japánban ne lázongjanak a FT rajongók. Ami meg az eredeti animét illeti az sem 3-4 év mire folytatódik, az anime készítője szerint 1 max. 2 év mire eljut odáig a manga, hogy folytathassák az animét is.
2013. máj. 1. 21:15
 7/13 anonim ***** válasza:

"az anime készítője szerint 1 max. 2 év mire eljut odáig a manga, hogy folytathassák az animét is."

Az arc lassan 2 éve fut és még hol a vége .. :O

2013. máj. 1. 21:50
 8/13 anonim válasza:
állítólag szeptembertől... de ki tudja.... szerintem az a hülyeség, hogy egyszerre több animét ír/készít vagy miért épp a fairy tail szünetel?!
2013. máj. 3. 14:57
 9/13 anonim ***** válasza:

"állítólag szeptembertől... de ki tudja.... szerintem az a hülyeség, hogy egyszerre több animét ír/készít vagy miért épp a fairy tail szünetel?!"

Egyedül a Mashima-en fut neki a Fairy Tail mellett mangába. Azért fejezték be az animét mert beérte nagyon a mangát , egyedül azt nem értem miért most ? 1éve is tudták hogy a nyakán van , a filler fest előtt el kellett volna kaszálni és várni vele.

2013. máj. 3. 15:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Már utánanéztem rendesen. Japánban újrakezdik az egész animét, a legelső résztől vetítik le, minden héten 1 rész. Április 4.-én kezdték el. És mikor vége a Fairy Tailnek és levetítették az összes részt, akkor folytatásként jön ki a Fairy Tail Best. Na a sima Fairy Tail 175 részes, és ha minden héten csak 1-et adnak le.... Kb. 3 év mire kijön a Best is.? :'( Ez így nagyon rossz.
2013. máj. 4. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!