Mivan most a Fairy Tail-lel?
Figyelt kérdés
mert olvastam h szüneteltetni fog..és meddig? vagy egyáltalán igaz-e? és miért nem csinálják úgy mint más animéknél ha utoléri a mangát h feeler-t csinálnak?2013. márc. 31. 15:02
1/6 anonim válasza:
Az anime szünetelni fog határozatlan ideig (legalább fél évig), manga megy tovább. Nem akarnak sz*rrá fillerezett, visszaemlékezős részeket leadni, mint más hasonlóan hypeolt műnél. Amúgy az előző filler történet is rendesen megkavarta az idővonalat. Ezen kívül a tv társaságnak is ez a költséghatékonyabb.
2/6 anonim válasza:
Susune...mivel az előttem szólónak igaza van, tudok segíteni egy magyar mangával, ha érdekel... :)
3/6 anonim válasza:
Beérte a mangát és a nézettsége is eléggé lecsökkent, ha jól tudom.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) mondjuk én sem szeretem ha agyon fillerezett, csak furi volt h csak úgy abba hagyják...nem? Mind1 köszi a válaszokat ;)
2013. ápr. 1. 10:22
5/6 Crazylemb válasza:
Elvileg még ebe a hónapba folytatják de azt is láttam hogy 5-e körül lesz folytatás de ki tudja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!