Naruto Hinataval vagy Sakuraval fog osszejonni?
Lehet hogy valakik szerint a Naruto gyerekes valakik szerint nem, de ha nezted vagy meselte valaki akkor jo lenne ha velem is megosztanad :)
14/L
De nem szeretnék.Ez az egyetlen anime amit nézek,és nem érzem szűkségét,h mást is nézek mert nekem ez megfelel
Kérlek tartsd tiszteletben a véleményem
Csak fogadd el h nem mindenki úgy gondolja ahogy te
17:25 "Szerintem akik Narutot nézik azoknak a 98% a harcok miatt nézi" tényleg csak szerinted :DD
na meg azért az a töltelék elég sok főszálat ad az egésznek.
nem kellene felfogni semmit, mert mindenki azt nézi a narutoban, meg minden másban amit akar, mindenki más.. :D
ezek a hozzászólások: h "fogjátok már fel!" meg "ez nem erről szól" sokkal idegesítőbbek, mint az ilyen témájú kérdések, és elég gyerekes és felesleges.
én magam a történet miatt nézem/olvasom, azért mert az fogott meg. nem vagyok terminátor, hogy csak a harcokat nézzem, mert az le se tudna kötni, értelem nem lenne benne. konkrétan a párosítás már annyira nem érdekel mert túl lett boncolva a téma.
de hogy normálisan válaszoljak a szegény kérdezőnek : ha Naruto összejönne valakivel az szerintem Hinata lesz
Jól van bocsánat XD Nem szóltalak le, csak megjegyeztem ,hogy minden második harcolós anime karakter egy az egyben olyan, mint Naruto..
Tényleg furák ezek a naruto fanok xD
és már megint kezdődik ez az egész
valaki mindig belelát valami nem létező szerelmet
pedig ez egy shounen anime
ebben nincs szerelem, vagy csak apró célzások és poénkodások utalnak erre, de ez is kb 100 részből 5 mondat
most ez muszáj elkezdeni?
senki nem mondta, h köss bele a kérdébe
Nirata-nak adok egyértelmûen igazat és annak a válaszolónak, aki normálisan kifejti, hogy miért nem érnek a fikázós kommentek.
Ha feltesznek egy kérdést, akkor válaszolni kell rá normálisan vagy maradjon a helyén az, aki csak azért nézi, hogy fikázza egész nap.
Én meg már kifejtettem, hogy egyértelmûen Naruhina.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!