Naruto Shippuuden! Összejön valaha Naruto/Sasuke Sakurával/Hinatával? Van valami ilyesmi rész?
Még nincs ilyen rész, de remélem, hogy lesz. Naruto és Hinata összejövetelének szurkolok.
Még a sorozat is folyamatban van, és a manga is. A mangában már Hinata bevallotta Narutonak, de további fejleményekről nem tudunk.
Én nemrég kezdtem el nézni a shippudden-t, és eléggé meglepődtem sasukén...pedig én a sasusaku párosnak szurkoltam...:(
Szerintem Hinata össze fog jönni Narutoval, de (tudom, hogy hülyeség lesz, amit most mondok)azt sem bánnám, ha Kibáal jönne össze...mármint Hinata..(:
HA NEM AKAROD TUDNI MI FOG TÖRTÉNNI A NARUTOBAN AKK NE OLVASD EL!
(mangát olvasok szal ezek már voltak benne)
1.naruto a fejébe vette h sasukevelmegfogják ölni egymást,hinata márszerelmet vallott neki,de nemreagált
2.sasuke kicsit megzakkant, mégkarint ismegölte volna
3.nemhiszem h hinata mégegyszer bevallaná narutonak h szereti
4.sakura egy idióta, aki még a vaksi sasuket se tudta leszúrni és folyton csak bőg
ezt mindenkinek válaszolom
naruto sakurával jön össze mert hinnata meg hal és atolmég hogy vissza utasitota naruto sakurát attolmég vele jön össze ennyit nem tudtok?
Nekem több tippem is van!
-ügye amikor majd NAruto-Sasuke fog harcolni akkor Naruto megin szóval akarja visszavinni Sasukét Konohába.. de nem válik be és elkezdenek harcolni és akkor ahogy szokott lenni megálnak lihegnek akkor ér oda Sakura és ö is szól pár szót és amikor a rendes NArutoba a halál erdöbevoltak ott a végénél hátulról megölelte öt úgy fogja majd ott is sztem.. (de akk már átváltozott a Sasuke arra a madárrá vagy mirexD)ésígy visszaviszik!
vagy a másik:
-meg ugye harcolni fognak valahogy kibékülnek ( mondjuk h sasukét az ucsiha madara manipulálta vagy valami, és észhez tér ) aztán közös erővel legyőzik a zetsut madarát meg a többi zombit XD...
De az is előfordulhat h minden Sakura döntésén múlik!!
Igen azt én is hallottam h Hinata meghaal! :S :(
Naruto nem fog összejönni Sakura-val ez 99%
Amúgy nem tudjátok h hány részes lesz a Shippuuden???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!