Naruto melyik részben jön össze Hinatával?
Figyelt kérdés
Manga fejezetszámot kérnék! Vagy linket :)2009. jan. 11. 22:52
1/11 anonim válasza:
Szia! Olvasom a mangát és eddig még nem jöttek össze. De ami késik nem múlik, egyszer talán... :)
2/11 A kérdező kommentje:
pedig valaki ezt rebesgette... fanfic képregény esetleg?
2009. jan. 12. 13:24
5/11 anonim válasza:
Az előttem válaszoló tévhitben él, ne higyj neki: még nem jöttek össze, de Hinata szerelmet vallott a manga 437.-ik fejezetében, aminek a címe Confession.
6/11 anonim válasza:
vagy sakurával jön össze? ;) sakura szerelmet vallott 439.fejezetben... Bár lehet hogy ne üldözze sasukét,és kamuzik...reméljük nem :D
7/11 anonim válasza:
SOHAAAAAAAAAA mert ostoba az író
8/11 NłKłK€ válasza:
Sajnos én sem hallottam még,h összejönnek. :(
De azt mondták a többiek,h Sakurát visszautasította (mert nem hitt neki)
Remélem,h minnél előbb összejönnek!!!!
9/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy észrevettétek e de Naruto Hinata vallomása óta nem foglalkozik Sakurával (szerencsére) és Hinatával nem tudott kettesben találkozni. De Hinata az 573. fejezetben elhatározta, hogy újra szerelmet vall a háború után. ÉLJEN A NARUHINA!!!
10/11 anonim válasza:
Kerlek adnatok linket? ezekhez a reszekhez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!