Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van más fiú is aki szereti a...

Van más fiú is aki szereti a yaoit?

Figyelt kérdés
vagy csak én :D

2013. márc. 10. 20:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Persze,sok homokos van manapság :D

Amúgy ezt komolyan mondtad?

2013. márc. 10. 20:37
 2/11 A kérdező kommentje:
aha mért? :D
2013. márc. 10. 22:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem , a Yuri-t simán megnézem , de már az UraBoku-s Shounen Ai-nál is baromira zavart .
2013. márc. 11. 11:22
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Hát szerintem hetero fiú nem néz ilyet.

Nem ítélem el a melegeket, de én nem bírom az ilyeneket végig nézni.

Még ha nem is ez van az anime középpontjában, de van benne melegség, már nyomom is ki/bele se kezdek.

2013. márc. 11. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Nem azért, de én lány létemre utálom :/
2013. márc. 11. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
És sokan nem értik, hogy miért nézik rengetegen gyökérnek az animéseket... Szomorú.
2013. márc. 12. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Félreértések elkerülése végett, arra értettem hogy pár homokos miatt az egész közösséget lenézik rengetegen. Kicsit kétértelműen fogalmaztam.
2013. márc. 12. 18:01
 8/11 A kérdező kommentje:
akkor elnézést kérek az egész animés közösségtől hogy miattam és a többi homokos miatt lenézik és gyökérnek tartják őket
2013. márc. 12. 20:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát én lányként se szeretem,a shoujo ai-t még meg nézem,mert ott az érzelem a fontos,és hát fiúknál a nyáladzás egy kicsit furának tűnik :D
2013. márc. 14. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

"És sokan nem értik, hogy miért nézik rengetegen gyökérnek az animéseket... Szomorú."

Szerintem nem csak ez az ok azért.Én pl azért nem szeretem az animéseket túlságosan(jó,azért nem nézem őket gyökérnek :D ),mert a rajongók döntő többsége tizenéves kis divatmajmokból áll,akik megnéznek 2 animét és aztán már azt hiszik mindent tudnak Japánról és már költöznének is oda.Ezek miatt pedig azokat is lenézik,akik tényleg érdeklődnek Japán iránt és nem csak divatból majmolják.

De mondom,tisztelet a kivételnek,van animés barátom is,aki nem ilyen.

Kérdező:azért valami ott tényleg nincs rendben,ha yaoit nézegetsz és heterónak vallod magad...vagy tévedek és el is ismered,hogy homokos vagy?

2013. márc. 14. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!