Van olyan fiú/férfi, aki szereti a yaoit?
Anno az egyik conon a "yaois részlegnél" az eladó fiú volt. Éééés, hogy mondjam... Tuti, hogy nem volt hetero. ^^" (Bár az olyan yaoisták, mint én, az ilyenért csorgatják a nyálukat. :D)
Amúgy elképzelhető, hogy vannak fiúk, akik ilyeneket olvasnak, de szerintem a többségük meleg. Aki meg nem, az meg csak azért olvas el egy-kettőt, hogy megtudja mi az. Pl. volt egy hetero fiú ismerősöm, aki egy teljes kötetet elolvasott. De csak egyet, utána már nem igazán érdeklődött ezek iránt. :)
Még valami: a yuri legtöbbször hentaival párosul. A legtöbb nő szerintem nem a yuri része miatt nézi, vagy legalábbis nem az érdekli a legjobban. Bár, lehet, hogy csak magamból indulok ki. Olvastam/néztem is már yurit, de nem lettem fan.
Köszi:)
Amúgy a sima yuri meg yaoi és a hentai féle yuri, yaoi között elég nagy szakadék van.
ah nekem van egy ismim aki szereti szoktam is vele szerepjátékozni, de eléggé gyanús az, hogy 'rászoktatták' a yaoira xD
egy heteró fiút hogy szoktatnak rá a yaoira? ^^
Én szeretem és fiú vagyok :)
am biszex
szerintem is elég ritka hetero yaoi fanboy :D
"Még valami: a yuri legtöbbször hentaival párosul"
Nagyon okos vagy.A yaoi is hentai,csak éppen alműfaja.
Kérdező:Igen,biztosan van,de az-mint a kedves első is említette-valószínüleg b.zi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!