Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha barátnőm az én...

Az gáz ha barátnőm az én férfi ruháimat szereti hordani?

Figyelt kérdés

engem kicsit zavar a dolog, csak nem akarom megsérteni mer azt mondja hogy szereti meg tetszik neki a ruháim. hogy magyarázzam el neki hogy ne sértődjön meg és megértse hogy neki a női ruha való?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. dec. 28. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nagyobb gáz lenne, ha te szeretnéd az ő ruháit hordani!

Egyébként az én párom is fel szokta venni az én cuccaimat...

egészségére!

2011. dec. 28. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lenne inkább a gáz, ha te szeretnéd az ő cuccait hordani. Igaz, az én párom se szereti, ha felveszem egy felsőjét, mert bő és nem nőies... De nekem azért tetszik, mert benne van az illata és még mellette kényelmes és puha is az anyaga =).
2011. dec. 28. 13:22
 3/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ez írtó aranyos dolog!!!!

Ha egy lány felveszi a te ruháidt, ezzel azt fejezi ki, hogy

1. jó a stílusod

2. szereti az illatod

3.már mer előtted lazán viselkedni (mármint nem kell folyton kiöltöznie...stb)

szerintem ez inkább jó, mint rossz, nem értem te ebbe mit látsz rossznak....:DDD

2011. dec. 28. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hidegben szoktam a pulcsijait meg a zokniait ha épp az van kéznél. Egyébként nem szeretek férfi ruhát hordani, túl nagyok, bővek, slamposak. Gáznak nem gáz, ezek szerint a barátnőd stílusa nem annyira nőies, ennyi. Úgy látom ez inkább téged zavar. Egyszerűen mond meg neki hogy jobban állnak a nőies ruhák neki.
2011. dec. 28. 13:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Vegyél neki majd egyszer egy ruhát, fújd be az illatoddal, biztos díjazni fogja! Amúgy, most ha egy csaj tette volna fel a kérdést, mondván hordani akarja a barátnői ruháit, már egyből menne a pocskondiázás.
2011. dec. 28. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy csak otthonra vagy utcára is általában? Mert akkor nem nőies az biztos, bár ki tudja hogy hogyan öltözöl, lehet hogyha ez a mai csőnacis, cicafiús ruházat akkor nem is látszik, hogy nem női ruha..Hány éves vagy?
2011. dec. 28. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem gáz. inkább örülj neki :)
2011. dec. 28. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
alapból pasicuccokat hordok, és a barátom nem szól meg érte :D érdekes, miken tudtok kiakadni :D
2011. dec. 28. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
há ja, 5000-é,mond meg neki, hogy huzza a sajátját más különben ......
2012. ápr. 27. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!