Tudtok nekem hasonló sorozatot mondani, ami hasonló mint az Arrow, Pretty Little Liars, Odaát vagy Dr. House? Aki ezeket szereti, tud mondani hasonló jókat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 16:07
1/4 anonim válasza:
Odaáthoz hasonló szerintem a The Waling Dead. Lehet a Dexter is tetszene, ha bírod az ilyet (mondjuk abból nem sokat láttam még)
Dr. House-ról eszembe jut a Bones, Castle, Mentalista, Grace klinika
PLL-hez hasonló a Gossip girl.
Nekem ezeken kívül nagyon tetszik a Merlin, Így jártam anyátokkal és a Jóbarátok :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a Merlint én is szeretem!! :) Még az így jártam anyátokkal is jó lehet, majd szerintem elkezdem nézni! Köszi!
2013. febr. 12. 10:12
3/4 anonim válasza:
Pretty Little Liarshoz hasonló a Twin Peaks is
valaki ajánlotta a Grace klinikát ahhoz pedig a Doktor Addison még hasonló
4/4 anonim válasza:
Ezek mind meg én még imádom a flash-t is camelot ha merlines tema bar ossze se hasonlithato esetleg charlie angyalai gossip girlt nagyon ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!