Mondanátok valami igazán vicces animét?
Figyelt kérdés
lehet benne romantika is de vicces legyen most néztem végig az ano hana-t és annyit sírtam rajta olyan szomorú volt T_T
és most vmi vicceset akarok és ne kis gyerekeknek szoljón de ne is legyen 16+ ne legyen túl perverz
2013. febr. 22. 20:03
1/3 anonim válasza:
Heló!
Ichigo 100% szerintem egész vicces, én jól szórakoztam rajta - hárem anime, egy csávóba szerelmes jópár lány.
2/3 anonim válasza:
Gintama, poén poén hátán, most 260+ rész van, éppen szünetel, de baromi jó. A zenék jók, a kedvenceim, a grafika egyre jobb lesz(2006-) a karakterek a legegyediebbek, az egész hangulat 10/10, legalább is nekem. Az első, kb 20 rész nem a legjobb, de utána leállíthatatlan. Néhol van benne harc és drámázás, de ritkán.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mind 2 töknek :)
2013. febr. 23. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!