Neon Genesis Evangelion VS Rebuild of Evangelion?
Őszintén , nekem a Mozisorozat eddig nagyon tetszik , jobban mint a régi.(Bár hallottam hogy a Evangelion 3.0 movie gyengébb lett sokkal a 2.0nál.)Mari Makinami szerintem szimpi karakter volt , kár hogy alig szerepelt . Majd a 3.0ban remélem, bővebben nemtudok róla mit mondani 3.0 BD ig még sok idő van sajnos .. Örülnék annak is ha lenne az egésznek folytatása.
Az 1.0át csak szerettem (8pont) , de a 2.0át már imádtam (10pont) , lehet hogy azért mert nem a sorozatot követi már , de valami hatalmas epicfight-ot vágtak le a végén.
Szerintem az új mozisorozat nem jó.
KARAKTEREKKEL KAPCSOLATOS SPOILER:
Az egész próbál kicsit közönségbarátabbá válni, lásd az értelmetlen új karaktert Marit aki csak azért van benne a sorozatban, hogy ott legyen. Aztán ami még rózsaszínüvé akarja varázsolni, az Ayanami karakterének emberibbé tétele.
Aztán ott van Asuka, aki egy igen beteg lányból, átscapott egy "kind person"-ba, ezt maga Misato mondja. Bmeg mi fog még itt történni? Szerintem a legvégén mind elmennek egy kirándulásra. Ja vagy az már meg is történt?
Nem tudom mit akarnak kihozni ebből a sorozatból, az első rész még elég hű volt az eredetihez, a harmadik rész ismét tele van Shinji nyafogásával, de basszus miért kellett még azt a rózsaszín hajú lányt azzal a plázapcsás kiejtéssel belerakni.
S legvégül, ami legjobban zavart: Shinji az életét kockáztatja azért, hogy megmentse Reit, erre vált vele 5 mondatot és lemond a csajról? Komoly? Fel sem merül benne, hogy csak emlékezet kiesése van vagy hasonló?
Azt reméltem a második rész után azzal a befejezéssel, hogy itt most tényleg próbálnak egy erős szálat kialakítani Shinji és Rei között. Erre megpajuk ismét, hogy Shinjit jobban érdekli Kaoru mint Rei.
Már régi a kérdés, de válaszolok azért...
Az eredeti sorozat sokkal komolyabb mű, nem a harcon van a hangsúly, hanem a karakterek személyiségén, érzelmein, és sokkal elvontabb az egész alapból.
A Rebuild gyakorlatilag az eredeti sorozat amerikanizálása, ami lehet hogy másoknak bejön, de nekem nem, mert teljesen lesüllyeszti az egészet egy szimpla mecha anime szintjére. (ezalól az 1.0 kivétel, ott még jól csinálták)
A grafika lenyűgöző, azt nem tagadom, de nekem sosem a harc meg a robotok az első dolog, ami beugrik az Evangelion-ról.
Ja, és hogy mi a véleményem Mari-ról?
Szerintem kifejezetten jellegtelen karakter, bár az eredeti karikat is lebutították alaposan (lásd Asuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!