Mi a címe a Neon Genesis Evangelion-hoz hasonló animének?
Nem, nem a RahXephon, habár most már az is érdekel. :)
Elkezdtem nézni a Neon Genesis Evangelion-t, és nagyon sok hasonló jelenet van ahhoz, amit én láttam, de mégis más. Az egyedüli, amire emlékszem, hogy jöttek a gonosz "földönkívüli robotok", megtámadták a hajókat, a bázist. A főszereplő srác egyedül-önszántából kűzdött meg velük, de nem bírta, és akkor egy szégyenlős barna hajú csajszi rózsaszín rociban segített neki, csak aztán ő bele is halt. Meg még az elején, hogy mindegyik gyerek külön-külön nézte az utcán történteket, és kaptak vmi meghívót(?), hogy kiválasztottak, mert csak ők tudják irányítani a gépeket=robotokat. Jobban belegondolva lehet, hogy az Evangelionnak egy másik sorozata, de íg sem találom. És egyre kevésbé vagyok biztos, hogy valaha megint rábukkanok... legalábbis nem a közeljövőben. :)
De azért jó lenne tudni, mert tényleg régóta keresem...
Sousei no Aquarion ?
Aquarion EVOL ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!