Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Neon Genesis Evangelionhoz...

Neon Genesis Evangelionhoz hasonló anime?

Figyelt kérdés
Tudna nekem valaki olyan animét ajánlani ami történetvezetési stílusában hasonló mint az evangelion? Gondolok itt arra ,hogy főként a karakterek jellemfejlődésére koncentrál és több a mögöttes tartalom mint amit a cselekmény maga elárul.

2012. okt. 29. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Sousei No Aquarion , ugyanolyan mechás :D

Ha karakterjellem fejlődést akarsz látni tudok egypárat :

.hack//Roots és G.U. fonálról , Haseo hatalmasat fejlődött , a kezdő noobtól a profi "Death Terror"-ig /ez 1 mmorpgben jáccódik , jobb mint a sao-s hülyeség/

AnoHana-ból Jinta

Code Geassból Lelouch /bár valszeg nem is fejlődés volt , hanem végig a célja/

Witchblade-ból Masane

Cassher Sins -ből Casshern /kicsit cyberpunk történet..kicsit nagyon/

Steins;Gateből Okarin

Monsterből Dr tenma

KHR-ből Sawada Tsunayoshi

Claymoreből Clare /vagy teresa a flashbackben/

Mnemosyneből Asogi Rin

Ilyenekre gondoltál tudok még ha kellenek ?

2012. okt. 30. 07:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem egészen, ugyan az említettek felét nem láttam ,de a másik fele közel sem olyasmi mint amit én keresek :D Például Clare a Claymoreban fejlődésen megy keresztül, egyre erősebb lesz és képes lesz kihasználni az adottságait, de ez még nem _jellemfejlődés_ . Mikor az evangelionra gondolok olyan sorozatot értek amit nem a cselekmény visz előre főként, hanem a karakterek reakció ezekre az eseményekre. A Code Geass már egy kicsit közelebb jár ,de ott is inkább egy eszme kiteljesedése figyelhető meg. Valami olyasmit keresek amiben rengeteg a kimondatlan szó, amin el kell gondolkodni hetekig a megértéshez megnézés után. De azért nagyon köszönöm a választ és a segítőkészséget!
2012. okt. 30. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

A Code Geass-t lehet hogy nem kellett volna ide keverni , Lelouch egy zseni volt , mint a végén kiderült .

Claymoreban miért nem ? Clare elején kb 1 brutális gyilkos , a végére raki miatt meg majdnem hogy szerető ember lett .Főleg ha továbbolvasod a mangáját.

2012. okt. 30. 12:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó a Claymoreban lehet van egy enyhe ilyen szál de nem ez áll a központban és ez semmilyen mélyebb kérdést nem vet fel, nekem pedig pont olyanra volna szükségem :D
2012. okt. 30. 20:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Esetleg a Tengen Toppa Gurren Lagann , a végére hatalmasat elkot és eléggé fogalalkozik a karakterekkel is.
2012. nov. 16. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!