Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Írna valaki nekem rövid...

Írna valaki nekem rövid anime-eket?

Figyelt kérdés
Valami rövid animet (olyan 10-21-ig vagy közel hozzá) ha valaki tudna ajánlani akkor létszi írjatok,válaszokat előre is köszönöm ^^

2012. dec. 9. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Tipp: animeaddicts honlapjára ha beregisztrálsz, ott tudsz keresni műfaj, év, részek hossza szerint és kedvedre válogathatsz.

Saját személyi lapod van, amin jelölheted, hogy mit láttál már, mit nézel jelenleg, mit akarsz esetleg a jövőben. stb stb.

2012. dec. 9. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Első , aa-nál sokkal jobb a mal ha jelölgetésről van szó , aa-ra fórumozni járni jó .

Tudok pár nagyonjó animét :

Higashi no Eden

Code Geass

Mirai Nikki

Angel Beats!

Elfen Lied

Chihayafuru

Tengen Toppa Gurren Lagann

Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. / Röviden : Ano Hana /

Phantom : Requiem for the Phantom

Tasogare Otome x Amnesia

Claymore

Steins;Gate

Mahou Shoujo Madoka★Magica /Neve ne tévesszen meg , ez thriller/

Gosick

Haiyore! Nyaruko-san

Mayo Chiki!

Fate/Stay Night

Fate/Zero

2012. dec. 9. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Boku wa Tomodachi ga Sukunai.

Kimi to Boku.

Danshi Koukousei no Nichijou.

Most rögtön ennyi.

2012. dec. 10. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit a terjedelme alapján ajánlanék, az a Suzumiya Haruhi no Yuutsu, bár az szerintem egy kicsit nagy falat lenne ^^" A HOTD(Higschool of the dead) kontrolcé kontrolvé. A Chrno Crusade 24 résszel épp átmegy a szitán, de az már egy szép kerek normális anime. #2 a Code geass a maga 50 részes terjedelmével mióta rövid? -.-
2012. dec. 15. 16:49
 5/5 EmmaAnna válasza:
Sankarea~❤️
2019. nov. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!