Milyen aranyos, rövid animéket ismertek? Romantikus-vígjáték szerűekre gondolok leginkább!
Inu x boku ss - nincs benne túl sok vígjáték elem, inkább komolyabb, de egyszerűen imádom :D csak 12 részes és az utolsó részt kapásból 2x néztem végig, majd kiolvastam mangában is. Egy pillanat alatt bekerült a top10-be
Kaichou wa maid-sama - ha még nem láttad
Ouran high school host club
Yamato Nadeshiko shichi henge - ez leginkább doramában tetszett
Hát ami rövid azalatt az animékben a 10, 7, 5 vagy 3 perces részeket nevezzük, mert egy rész kb 23-4-5 perces :)
De nekem ilyenről a Nyanpire The Animation jut eszembe, de annyira nem romantikus. A másik a Chibi Devil és a most is futo Acchi Kocchi is nagyon aranyos :)
Ha eszembe jut még valami, akkor leírom :D
Hiyokoi :D egy részes, amolyan mangabevezető :) aranyos...
Lovely Complex
Toradora
így hirtelen több nem jut eszembe... max a durarara xDD ott mindenki azért teszi, amit tesz, mert szeret vkit - így vagy úgy... de nem egy romantikus vígjáték :D
Stary sky ---> ez olyanoknak ajánlom akiknek gyors a felfogásuk
NANA ---> én ezt nagyon szeretem, de ez főként a szerelmi életről , boldogságról szól és van depresszios hangulatok
Special A ---> a grafikája tiszta olyan mint az Ouran high school host club
Itazura na kiss (ha jol írtam)
Shugo chara ---> mágikus
Clannad
Girl demon zakuro
Earl and Fairy
Peach girl
Happiness
Marmalade boy
Mermaid melody
Kaze no stigma
vampire knigh
vampire knight guilty :DD
Hát, igazából nem mindegyik aranyos és víjáték de léci azért nézd meg őket: kamigami no asobi , kimi to boku, amnesia, hakuouki, és diabolik lovers. Hirtelen ennyi jut eszembe.
Szivi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!