Az Anither c. animében a végén Kouichi ölte meg Mikami senseit?
csak azèrt kèrdezem mert sokan olyanokat írtak h: nagyon hasonlított kouichire az aki megölte mikami senseit
meg ehhez hasonlókat
Nem ölte meg .
Ő a +1et ölte meg , a csaj már rég halott volt ahogy láttad a végén a flashback-ben.
1.válaszoló: olvasd el még egyszer a kérdést.
Válasz: Tényleg hasonlított Kouichire az az ember de nem hiszem hogy ő volt, nem sok értelme lenne vagy akkor vmi folytatás kéne de az egyik főszereplőből gyilkost csinálni hát nem valószínű. Szerintem csak elsiették a végét egyszerűsítés végett hasonló karaktert raktak, általános barna, hosszabb hajú így a szemét se kellet ábrázolni a haja beárnyékolt, misztikusabb hatáast keltve ezzel hogy nem tudjuk ki volt az. Ha tényleg Koichi tette volna akk, mutatják az arcát mint a bevett filmes fordulatoknál hogy hirtelen felnéz a tettes és juj az akire egyátalán nem számítottál pl. mikor kiderül hogy mikami sensei Reiko-chan. legalább is szerintem így lehet.
De ami a legjobban tetszett az az volt hogy mikor kuoichi rájött hogy Reiko a +1 kétségbe esett, nem hitte el, nem tudta bántani először, de kb fél órával előtte mikor az osztály tagjai Meire támadtak és Mikami sensei megállított őket az egyik srác fejbe verte Mikami s.-t egy vasrúddal aki össze esett Kouichi meg otthagyta a francba és elszaladt Meivel. Ezt spec. senki sem kommentelte sehol. xD
De Jó kis anime, az egyik kedvencem.
Hát 2-es benned 1 totál Serlock Holmes veszett el.
Totál nem értem mit hordtál össze,de am igen Kouchi ölte meg,mert nem akarta,hogy Misaki tegye.IGEN KOUCHI,MIVEL AZT KÉRDEZTE,HOGY "a végén tényleg Kouchi ölte meg Mikami senseit"....hangsúlyozom a "VÉGÉN"...Igen a végén Kouchi végzett vele.Hogy eredetileg kiölte meg,mielött vissza tért azt nem mondják.
Inkább te olvasd el még egyszer a kérdést kedves 3-as, benne van hogy idézem:" sokan olyanokat írtak h: nagyon hasolított kouichire az aki megölte Mikami senseit.
A az anime cselekményének végén valóban Kouichi öli meg Mikami, vagyis a 1 főt, de az anime VÉGÉN van egy visszaemlékezés is amikor Mei felidézi a sensei tényleges halálát aminek tanúja volt.
Egyértelmű, hogy a kommentelők arra a férfira gondoltak aki ténylegesen megölte a senseit a folyó parton.
És valószínűleg a kérdező is erre gondolt csak félreérthetően fogalmazta meg a kérdést. Az anime vége alatt a végén található visszaemlékezésre gondolt.
Na azért ne mond, hogy nem hasonlítottak x)
https://www.youtube.com/watch?v=7WzyFGX9VJM
17:00-nál, egy vékony, magas, barnahajú srác, kb mint Kouichi, azért eléggé hasonlít, hogy miért azt nem tudom én se csak tippeltem régebben. És Kouicihez hasonló rukát visel, fehér ing, szürke nadrág és még a hajuk formája is szinte egyforma :D
Találtam képet is :)
A megnevezésekre már nem emlékszem éve láttam kb. xd De kb arra épült az egész h. az isklában mindenkinek Mikami-sensai, otthon meg Reiko. A visszaemlékezésnél is Mikami-senseinek nevezi őt Mei, mivel ugye a tanára volt(videoban a visszaemlékezés után).
De szerintem biztos hogy a kérdező csak rosszul fogalmazta meg a kérdést, gyorsan írta ki :)
Legalábbis szerintem az utolsó részben elég részletesen kifejtik h. Mikamis sensei a plusz 1 fő ezért meg kell "ölni" ez pedig Kouichi feladata.
Ha megírod a hozzászólásaim melyik része homályos, megpróbálom átfogalmazni, ha estleg érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!