GreyandLokyfangirl kérdése:
Tudtok ilyen animéket?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan animéket, mint pl.: a Vadmacska kommandó, hogy
az emberek állati tulajdonságokkal vannak felszerelve és az a külsőjükön is meglátszik?
2012. okt. 13. 17:10
1/5 anonim válasza:
Otome Youkai Zakuro hirtelen csak ezt tudnám javasolni. :) olyasmi amit leírtál. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. okt. 20. 19:37
3/5 Asuna Mei válasza:
-Kamisama Hajimemashita
-Inu x Boku SS
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok nagy anim rajongó de egyet tudok és az a kedvencem. :) Az a címe hogy vadmacska kommandó. :) Ez egy vicces egyben megható történet 52. része van és naggyon jó. :D :D Ne ilyedj meg mert a 27. résztől feliratos lesz.Mindenkinek ajánlom hogy nézze meg. :D :D :D (Én a vége felé sírtam is rajta pedig nem vagyok az a fajta)MACSKA IZOM,MACSKA KAROM,MACSKA VARÁZS,TEJHATALOM!!! Nya :D :D :D
5/5 anonim válasza:
Bocsi.Nem olvastam végig a kérdést.Azt hittem hogy azt még nem láttad. BOCSII!!! :( :( :( :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!