Az One Piece című animében lesz olyan ellenség ami Robin-t letudja győzni de Luffy-t nem?
Hát ez az az anime amit végig látnodkéne hogy megércsd.
Amúgy lesz , azt hiszem Enel ellen Skypea Arcban , akkor asszem Lucci ellen Enies lobby arc végén , most a fishman arcban /Gomu Gomu no Elephanto Gatling Gun/ és asszem mikor meglátta Luffy-t az újságban a Marineford-i háboru végén
ha úgy vesszük Crocodile is legyőzte Robint, aztán Luffy leverte őt
meg úgy ahogy az előző is írta, Luffy vs Enel, Luffy vs Rob Lucci sztem főleg ez a 2 ilyen, esetleg Luffy vs Moria
az új arcban is simán veri a főgonosz (Luffy vs Hodi Jones), de ezt a harcot kb 5-en látták, szal ott nem volt nagy bámészkodás
nemtom pontosan melyik melyik részben van, de ha csak a harcokra vagy kíváncsi, akkor youtube-on tuti fenn vannak
Pontosan nemtudom , van ami elég hosszu , pl marinford a 40részével , de arcra pontosan leírtam .
itt vannak a story arcok az összes :
Jaj de nem tudnak a kérdésre válaszolni.
Robin csatlakozása után, kb minden nagyobb ellenség olyan.
Én nem emlékszem olyanra, hogy Robin meglepődött volna Luffy erején.
Robin kb semmin se lepődik meg, ilyen személyiség, de ott volt pl a CP9 akik ellen nem is ellenekezett,h elvigyék őt, mert tudta h milyen erősek -főleg Lucci-,szal sztem magában meglepődött mikor leverte őt
ugyanígy Enel, aki mindenkit lealázott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!