Naruto családja?
Ha Naruto apja a 4. akkor Naruto és Konohamaru elvileg tesók nem? Mert egyik részben volt, hogy a 4. apja a 3. Hokage, akit Konohamaru nagyapinak szólított. Tehát ha a 3. a nagyapja akkor az Ő fia aki a 4. az Ő apja, DE Narutonak is a 4. az apja, vagyis tesók. Ezen a szálon elindulva akkor Naruto nagyapja lenne a 3. Hokage, vagy nem?
nem vagyok már benne biztos, de mintha láttam volna egyik Shippuuden részben hogy a 3. egyik elődje is Hokage volt, ha ez igaz (ha jól emlékszem) akkor Naruto a nagy kagék leszármazottja.
kicsit elgondolkoztam ezen, bocsi ha az elejét megkavartam. :)
Ez szerintem hülyeség.Ha valamelyik Hokagéval össze függésbe akarod hozni Narutot akkor már inkább az első és az ötödik Hokagéval!Mivel az első Hokage felesége egy Örmény ország belli nemesi család sarja (Uzumaki cs.). Szóval mivel Kushina (Naruto anya) is szintén ezen család leszármazottja valamint Mito (1. Hokage felesége) után a következő Jinchuuriki Kushina volt.Így Tsunade (Az 1. Hokage unokája valamint ő a 5. Hokage) az unokatesója Narutónak valamilyen kusza módon.De visszatérve a 3. Hokagéhoz az ő fia Sarutobi Asuma és ha jól tudom Konohamaru is barna hajú valamint a 3. Hokage felesége Biwako is barna hajú.Így nehezen hiszem ha az egész családot barna hajjal (Lásd az Uchiha klánnál ott mindenkinek fekete haja van/volt) ábrázolják akkor Minato hogy lett szőke??
Valamint ha Asuma lett volna a testvére akkor miért nem őt tette meg Naruto keresztapjának Jiraya helyett?
Túl sok minden szól ezen állításod ellen! :)
ez igaz Naruto-nak rokoni szálon Tsunade-hoz lehet köze de valószínűleg elég távoli rokonok
A harmadik Hokagénak a fia Asuma, az unokái pedig Konohamaru és Kurenai Yuhi (Asuma feleségének) a gyermeke (aki asszem még csak a mangában született meg)
mivel Asuma nem az apja Konohamaru-nak ezért vagy még egy (vagy több) gyereke a harmadik Hokagénak
1. hokage Hashirama és 2. hokage Tobirama tanítványa volt a 3. hokage Sarutobi
3. hokagének volt tanítványa Jiraiya, Orochimaru és Tsunade (Tsunade az 1. hokage unokája és később az 5. hokage)
Jiraiya tanítványa volt Minato, aki később a 4. hokage lett és ő Naruto apja, de NEM rokona a 3. hokagének
a 3.hokage fia Sarutobi Asuma (Shikamaruék mestere) és mivel Konohamaru a 3. hokage unokája, de Asuma Konohamaru nagybátyja
TEHÁT Naruto és Konohamaru nem rokonok, Naruto szülei a 4. hokage Minato és Kushina, Konohamaru szüleiről sosem volt szó szal valszeg meghaltak a háborúban
Jézuuuuus....:D de hoogy is !!!!!
-Naruto APJA a 4.Hokage!!.
-Konohamaru NAGYAPJA a 3.Hokage.
-A 3. Hokage fia Asuma sensei
-Asuma sensei Konohamaru nagybátyja
-Az 1. Hokage Senju Hashirama ,az 5. Hokage Tsunade nagyapja
-Annyi az egész , hogy a 9 farkú első Jinchurikije Uzumaki Mito Senju Hashirama felesége.
-Naruto anyja Uzumaki Kushina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!