Szerintetek mi lesz a vége a Naruto Shippuudennek?
Kisebb csoda és Uzumaki family (Minato,Naruto,Kushina) vs. Uchiha family (Sasuke,Madara,Obito)
Elméletileg csodakéne hogy feljeljen minato és kushina :D
1. Az Naruto szülei nem térhetnek vissza, mert le vannak pecsételve. Ezt a szabályt nem változtathatja meg Kishi. Hiszen a kezdetektől lefektette.
A befejezés valószínű naruto vs sasuke lesz. A kérdés csak az Kishi kiknek írja a Narutot. Mert a harc kimenetele ettől függ. Lehet mind a ketten meghalnak, és egy temetés keretében felavatják a kőfejét a hegyén, a többi hokage mellé. Vagy Narutó megtéríti sasukét. Persze ez a 2 véglet csak. Ha Kishi rövidre akarja zárni a mangát madara lesz az überfőboss és naruto sasukével legyőzi.
szerintem Obito-t és Madara-t legyőzik
ha meg Naruto megküzd Sasuke-val akkor Naruto győzne
egy tipp:sasuke , naruto vs. Madara
Indok:madara tehet mindenről minató ,kushina halála,az uchia klán halála(mert az öregek azt hitték hogy a klán uszitotta a kyuubit kohonára(sharingan képessépe)) rem ez lessz
hát akkor Naruto & Sasuke vs. Madara & Obito szerintem
A Kyubi támadását Obito vitte végbe és a klán mészárlásban is ő segített
hopp elfelejtettem kiírni a spoiler veszélyt
úgy tűnik te nem olvasod a mangát
bocsi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!